Najdi forum

Moj sin sizelo želi duel disk za yu-gi-oh karte. Če katera ve, naj mi svetuje, kje se to čudo kupi. Jaz sploh ne vem kako izgleda:)

Delat naj gre med počitnicami, pa si ga bo kupil! Mi nismo imeli nobenega duel diska za yu-gi-oh karte, pa smo tudi odrastli.

Saj pokosi travo, pospravi sobo, mi pomaga, kar ga prosim, star je pa 8 let in mislim, da ga v Indijo ne bom pošiljala delat, pri nas je pa otroško delo kaznivo, kolikor vem.

Hvala ti za tvoj trud z odgovorom, pomagala mi nisi pa prav nič.

Lep dan še naprej.

Joj, te čisto razumem, jaz tudi vedno tavam po trgovinah in skušam prodajalkam razložit, kaj iščem. Žal pa ne vem, kaj je duel disk, a ti priporočam, da greš v kakšno trgovino z igračami, prodajalke bodo zagotovo vedele (če si iz Lj, mueller, Baby Center…). morda pa boš le dobila kakšen pameten odgovor, drugačen od zgornjega.
Lp

hvala za ta odgovr leapo se imej.

a veste kje prodajajo 3 egiptovske božje karte yugijo,če mi gdo to pove je moj sin rekel da bo zelo vesel.

Ok, ko smo lih pri temi: kako se te karte sploh igrajo??

Duel disk (btw to čudo izgleda takole: http://images.google.si/images?q=duel+disk&hl=sl&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title ) sem jaz kupila pred letom in pol v Mullerju, drugje jih nisem videvala. Žal pa ga tudi v M. že dolgo ni videt…moj osem letnik pa je nad njim še vedno navdušen kot prvi dan.

Jih je pa na eBay-u kolikor hočeš:

http://global.ebay.com/gbh/search?browse=0&Query=duel%20disc&showPrefs=&lang=en-US&country=182&crlp=702415960_23395&keyword=duel+disc

če gdo ve ta odgovor naj ga napiše,moj sin je že žalostn.

ziv tvoj sinko išče egiptovske karte an našel jih zagotovo bo a ne ogiginal ke ne obstajajo za duel disk kot je v risankah se pošast ne bo prikazala zato je duel disk brez veze.Če si ga pa strašno zeli na pogleda še v ariel in direndaj

ziv tvoj sinko išče egiptovske karte an našel jih zagotovo bo a ne ogiginal ke ne obstajajo

še to duel disk je brezveze če si ga pa tako strašno šeli naj pogleda v direndaj piko polonico ali ariel

jaz iscem duel disk naj mi gdu svetuje kje bi ga kupu pa naj mi pove po msnju ali gmailu ali netlogu msn:[email protected] gmail:jakob.jurjevicvgmail.com
netlog:jakob_priden

bom povprašala pri teti. so imeli tale duel disk, pa ne vem, če je še aktualen. če je na voljo sporočim.

pozdravljene! 🙂

moram sporočit, da ne bo nič od tegale duel diska moje tete oz. bratrancev. baje ga še vedno pridno uporabljata (?).
če se situacija slučajno spremeni, sporočim.

Pri čatežu so 3 egiptovske karte.

Egiptovske božje kate majov direndaju za 40 eur!!!!!!!!!!!!!! URIGINAL

joj kaklšna butasta mama, pa kaj vam je ljudje da tako poneumljate svoje otroke, res grozno, takim bi bilo trteba otroke vzet!!!

ste pa res mal mim. kot zgleda ste ble tut ve tako razvajene

New Report

Close