DUBAI
Lepo pozdravljeni,pa kjerkoli ze bili!
Zanima me,ce kdo od Slovencev oz.nasih juznih bratov zivi v Dubaju.
Ne lih Dubai ampak bliz – Qatar
Ce potrebujes kaksno informacijo se mi oglasi.
Sem v Dubaiu, kjer zivim.
LP,
Desert Rose
Pozdravljeni.
Z ženo iščeva delo v tujini. Oba ekonomista.
A lahko predlagate kam se lahko obrnemo za ZAE?
Hvala, lp!
Desert rose,jaz imam eno vprašanje ali bolje prošnjo-mogoče bo malce nenavadna,ampak res ničesar ne najdem na internetu(ali pa ne znam najti:)):ukvarjam se z vzrejo psov,oziroma z eno čisto posebno pasmo in imam trenutno doma leglo-pred časom pa so se za to pasmo že zanimali iz ZAE,vendar sem e-mail že zbrisala,sedaj pa ne najdem nikjer nobene strani v zvezi s tem,kjer bi mogoče lahko oddala oglas oziroma objavo…
Ker živiš v Dubaju,ali bi bilo preveč predrzno od mene,če bi prosila za uslugo,da mi posreduješ kakšno spletno stran ali kaj podobnega?
Vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor in ti želim veliko lepih dni v Dubaju!
A je res tko faj živet v Dubaju kot sem danes gledala v oddaji Čez planke? Me je kar zamikal, moram priznat. A kdo ve, kdo sta bili tisti dve gospe (gostji v oddaji) – ne zanima me toliko ime ampak kaj počneta tam doli.
Zivim v Saudiji in bom prisel v kratkem v Qatar. Oglasi se.
pozdrav vsem, ki ste iz dubaja ali pa ste v dubaju ze bili.
pozimi razmisljam o odhodu v afriko, pa bi se med tem ustavila se v dubaju za kaksen teden. ker bom najverjetneje potovala sama, me zanima ali je za zensko varno, da sama pohajkuje po dubaju?
lp
Sicer stara tema, pa mogoče se kdo javi.
Bil sem v začetku meseca v Dubaju in raziskoval malce tudi kateri Slovenci živijo tam. Po mojih podatkih jih je trenutno cca 30.
Forum je zaprt za komentiranje.