Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami državna prvenstva gluhih 2013

državna prvenstva gluhih 2013

Pozdravljeni!!

Prosim,če napišete termine in orgganizatorje državnih prvenstvev vseh športnih tekmovanj za leto 2013,ker na spletni strani zveze gluhih še ni objavljen…..

Hvala in lp,Robert

Pozdravljen Robert,

ali imaš FB, tam so redno sveže novice, bolj kot na strani zveze….

mag. Petra Rezar

Pozdravljeni…..

Imam FB ampak nisem iskal pri njih….pustimo to….

Nekaj mi ne gre v glavo….

Koliko ljudi (gluhi in naglušni) je sploh zaposlenih v današnjem času???
Recimo : Škofova, Hmelina, Šebjan….Nimam čisto nič proti,da se ukvarjajo s športnimi aktivnostmi….ampak jaz…..kje bi vzel čas za takšne stvari kot tile delajo….

Če se spomnim leta 1985 (začetek delovne dobe v Muri) nas je bilo zaposlenih dobrih 15 ljudi, 28 let kasneje pa sem ostal sam….in sam sem že dobri 2 leti….Sam se sprašujem ali sploh v društvih delajo na tem,da bi se gluhi in naglušni delali v podjetjih in ali sami iščejo delo….??
Morda se spomnite stečaja Mure leta 2009, sam sem bil tudi brez zaposlitve (na srečo),vendar sem skoraj 18 mesecev bil na zdravljenju kolen (vrgel tudi 800€ za zdravljenje), bil tudi na zdravljenju pri psihiatru….in v zadnjih 3 mesecih pred ponovno zaposlitvijo sem bil verjeli ali ne kar 4 krat povabljen na pogovor in s tem tudi dobil zaposlitev…Odločil sem se za Muro,ki sam odlično poznam….

In pri meni doma vedno tašča vpraša: Ali ti sploh imaš časa UMRETI??? Pred kratkim pa me sodelavka vprašala ali ti sploh imaš še časa se POROČITI???
Čas mi vzame ogromno in ni časa niti,da bi katero “ljubico” osvajal….Žal…..

Lp

RobertH

Vse se da izkoristiti ob natrpanem urniku, tudi ko si zaposlen in imaš družino, se da tudi vzeti tisti čas za športno udejstvovanje.

Ne vem, kako bi bilo z menoj, če bi mi zmanjkalo časa za športne dejavnosti. In za druge stvari. Res pa je, da moraš znati organizirati čas. Jaz imam službo in hkrati še hodim na teren, nekaj krat na mesec.

Vse se da, predvsem pa je potrebno dati še kaj zase, kot na primer, pridno hodiš v službo in zaslužiš za preživetje. Pa vsak dan ista rutina…Čas beži. In kaj imamo od tega korist? Čas je dragocen, čeprav kdaj pa kdaj se pri meni dogaja tudi tako, da si rečem uh, zakaj ima dan samo 24 ur…

Ob vsem tem hitrem tempi življenja je potrebno vzeti čas zase, za družino, za športne dejavnosti in druženje s prijatelji. Tega ne smemo pozabiti. Ne živimo večno, izkoristimo si vsak preostanek časa.

Na spletni strani ZDGNS imajo objavljene datume državnih prvenstev in tam lahko najdeš vse.

Lep večer

Vse se da. Nobenih računalniških iger in kofetkanja s prijatelji po raznih beznicah, pa je dovolj časa za vse.

Pozdravljeni….

Danes sem bil v službi, bil pa sem za krajši čas tudi na ogledu državnega prvenstva za gluhe in naglušne v šahu….Moram priznati,da sem bil malce razočaran z udeležbo šahistov saj sta bili poleg naših šahistov le še dve ekipi(nisem prepričan), šahistov pa je bilo do približno 20, tako da je bilo že končano približno ob 14.uri….
Po drugi strani pa je res,da je g. Škofova popolnoma enakega mišljenja kot jaz,da dan traja le 24 ur in ne več….Imam družino, službo, rad kaj postorim doma, od 18.ure do 22.ure pa izkoristim za dodaten zaslužek(športne stave, poker)…..

Lp,Robert

New Report

Close