Najdi forum

Odločamo se za nakup malo večjega varnega in ne predragega avtomobila, ne novega, ampak do dve leti starega (najprej smo razmišljali o WVsharanu, pa smo ugotovili, da bo prevelik – trenutno smo štiričlanska družina, upamo sicer še na kakšnega družinskega člana)

Zelo mi je všeč volvo V40 (karavan, 1,9 TDI), A IMA KDO TAK AVTO?

Ali je kdo nabavil rabljen avto preko AVTOCLASS d.o.o.?? Smo šli včeraj na ogled in imajo dva uvožena iz Italije, dve leti stara z pribl. 70.000,0 prevoženimi kilometri in ceno pribl. 2.850.000,00 SIT, dajo pa še garancijo….

passat ali audi karavan se mi zdita prevelika in predraga, kakšne so vaše izkušnje??

Helena

Mi imamo Forda Focusa karavana.
Zelo prostoren , smo pa štirje plus velik pes :)))
Zelo smo zadovoljni , žal mi je le , ker se pred tremi leti , kolikor bo star , pri nas ni dalo dobiti diesel verzije.

lp N.

Ne imeti strahu pred korejci!Skoraj deset let sva z ženo imela razne vrste KIE in avtomobili so bili enkratni.Nizka cena,mnogo užitka.Ker pa so imeli samo en diesel(Sportage),sva presedlala na >Seat.Zdaj je Toledo naš najljubši avto.
Lepo noč.
D.

Jaz ti priporočam Peguet 307 SW ali break, nov – cena se začne nekje 3.000.000 sit, je pa zelo prostoren in dober avto

Nikar ne kupuj uvoženih rabljenih avtomobilov – to je večinoma čista nategancija. Če poznaš zaupanja vrednega serviserja, se pri njem pozanimaj, naj te obvesti, če bo kakšna stranka prodajala dober avto.

Jaz prisegam na Japonce (Toyota, Nissan, … npr. v tvojem primeru Avensis ali Primera).

New Report

Close