Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Družabno srečanje

Družabno srečanje

Vabilo na družabno srečanje si preberite tukaj:

Lepo povabljeni!

V soboto smo preživeli zelo prijetno družabno srečanje v počastitev dneva Društva (praznovanje rojstnega dne Društva za fibromialgijo, ki je 22. maja) in mednarodnega dneva ozaveščanja o fibromialgiji (ki je bil 12.maja).

Ljubljana z vodne in ptičje perspektive je bila posebno doživetje, vodička pa nas je z bogatim znanjem tudi umetnostno zgodovinsko in kulturno prosvetljevala. Služilo nam je celo vreme, ki je bilo kot naročeno.

Čestitke in zahvala organizatoricam za odlično organizacijo in izvedbo srečanja, gostiteljici pa tudi za izvrstno kulinarično izbiro in postrežbo! Vsem donatorjem prisrčna hvala za donacije!

Na snidenje na jesenskem izobraževalnem srečanju!

Veronika
(v imenu Društva)

Krasno,
sedaj pogrešam pa samo še fotogalerijo, kjer bi lahko pogledali kakšne fotke, o naših srečanjih in pomembnih dogodkih.

LP Breda

S fotogalerijo smo v preteklosti poizkusili, vendar so nekateri člani želeli, da fotografije umaknemo. Moramo razumeti tudi to stran.

LP!

Nisem mislila na fotografije članov, to ni zanimivo. Lepa fotografija je tudi nekaj za dušico. Na primer, sedaj bi lahko objavili nekaj fotografij o srečaju v Ljubjani, kje ste bili….Saj ni treba, da se kaže kdo je kje bil, ampak kje je kdo bil. Tisti, ki so tam bili, bi ob gledanju fotografij obujali spomine, tisti, ki jih pa ni bilo, bi pa videli, kje se ja kaj dogajalo. Bi pa tako, kot izločate prispevke, ki se vam zdijo neprimerni izločali še fotografije,ki preveč pokažejo. Nekaj lepih smo verjetno že zamudili.

Breda

Razumem.
Vaše mnenje bo prebral tudi glavni urednik spletne strani in bo ocenil tehnične možnosti.

BTW (vsem obiskovalcem): Ali ste opazili, da ima Društvo oblikovno povsem novo in vsebinsko precej dopolnjeno spletno stran?
Hvala Mateju za prostovoljno požrtvovalnost, ki jo za Društvo žrtvuje že vsa leta od ustanovitve in tudi že prej! Dragi naš stručko, res smo lahko srečni, da te imamo!

New Report

Close