Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev

Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede informacij zdravljenja neplodnosti nas lahko pokličete na telefonsko številko (01) 427-13-93 od 9h do 12h in od 16h do 19h ure lahko pa tudi pismeno pošljete vaša vprašanja na naš naslov. Naš namen je, da ste dobro informirani o pripravi na postopke umetnih oploditev, o naravnih načinih zdravljenja, o pravicah zavarovanih oseb pri zdravljenju neplodnosti, o možnostih zdravljenja doma in v tujini.

Mojca Pirnat
Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev, Skrbinškova 34, 1000 Ljubljana.

Draga Mojca,
vesela sem da si se oglasila. Ker sem še bolj nova na tem področju imam kar precej vprašanj,… Zanima pa me, če ima vaše društvo tudi kakšen e-mail naslov. Saj veš, tako poteka vse hitreje in lažje!

Lep pozdrav,

Petra

Zainteresirana sam za ivf. za kod dr.Tomazevica,prosim tel.in fax. prof.dr.sc.Tomaz Tomazevica in adresu njegove klinike.

Bracni par sa Kosova smo i zainteresirani smo za ivf.Gdje biste nam preporucili da to uradimo u Sloveniji.Molimo da nam posaljete adresu i tel.ustanove i lijecnika koji to najuspjesnije radi.

Jaz vam priporočam,da se pogovorite z dr.Reš-em,ki ima ordinacijo v Ljubljani,a punkcije in transfer naredi v Postojni v bolnišnici za žene.
prim.dr.Primož REŠ
Bratov Babnik 10 Ljubljana
01-510 68 00
041-667-482 gsm

center v Postijni (Prečna 4 )
05-726 55 17

Veliko sreče..
katja

Dr.Reš ima tudi spletno stran: http://www.neplodnost.com/
katja

New Report

Close