Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev

Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev

Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev, Ljubljana, Skrbinškova 34 v okviru svojih dejavnosti organizira:

1. individualna svetovanja
2. informacije po telefonu vsak dan od 9-12 in od 16-19 ure
3. predavanja: o zdravi prehrani in učinkih na delovanje telesa, kaj telo potrebuje, kuharski tečaji
4. rekreacija: joga vaje, energijske vaje, vaje za uravnavanje hormonov
5. srečanja: spoznajmo se in se pogovorimo vsako soboto ob 11 uri (začetek po 15.10.2002) v Konex Centru, Cesta na Brdo 109, Ljubljana

Informacije in prijave na telefon št.( 01) 427-13-93 ali mobitel 041-221-388

Zdravo Mojca!
Lepo, da ste se oglasili v našem forumu, vem da ste pripravljeni pomagat z nasveti. Mi, ki imamo težave s plodnostjo imamo pri sebi veliko uprašanj, ki so včasih tudi neumna, za nas in vas pa niso.Pri vas sem izvedela kako se naj odpravim v tujino, kam naj pošljem prošnjo in kje je klinika v Zagrebu.Skupaj sva se veselili, ko sem zanosila, samo kaj, ko ni dolgo trajalo! Zopet bom potrebovala psihično podporo naslednji mesec in vem, da jo pri vas imam.Kolikokrat sem bila v slepi ulici, pa ste mi pokazali pot, upam da mi bo enkrat tudi poplačano z otrokom
Punce, pomagajmo si, vprašajte Mojco kar vas muči, je zelo prijazna ženska.
LP, Maja
.

Hvala in lepo od vas ga. Mojca, da ste se oglasili, ali to pomeni, da nam boste tudi tule preko tega foruma lahko pomagali?

New Report

Close