Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Društvo za neplodnost

Društvo za neplodnost

Prosim vas za pomoč, če kdo ve naslov Društva za neplodnost (tako nekako), ki naj bi bilo v Lj. Mogoče tudi telefonsko.

Maša , mislim da ti jaz lahko pomagam, pred parimi meseci sem govorila z gospo iz Ljubljane, ki ima t.i. društvo za neplodnost, ne vem kako ji je ime, sem pozabila, je pa zelo prijazna gospa in ker si iz Ljubljane se lahko dogovorite tudi za oseben stik. Njena tel. številka pa je 01/4271393 oz. mobitel 041221388.

Pokliči , pa sporoči če je ta številka še aktualna !
Upam , da sem ti nekako pomagala !

Veliko sreče in lep pozdrav !

Hoj, Karin,

na kakšen način ti lahko pomaga Društvo za neplodnost? Nasveti? Druženja?
Ali si ti članica?

Pozdravček,

Tanja

Ne Tanja, jaz nisem članica, takšna društva kot so društva za nepolodnost, kjer bi si lahko dobivale mislim , da pri nas ni. Jaz sem slučajno naletela na to telefonsko številko in poklicala. Oglasila se mi je ena prijazna gospa, ki se nekako kot sem jo jaz razumela ukvarja z neplodnostjo. Skušala mi je pomagati preko telefona, ker ne živim v Ljubljani predvsem z nasveti. Povedala sem ji moje stanje, moževo in glede na izvide , ki sem jih posredovala je ugotovila, da imam motnje s hormoni. Ko pa sem moji ginik. omenila, da bi lahko to bili hormoni, je rekla, da hormone lahko pozdravimo le s kontracepc. tabletkami, kar v mojem primeru ne pride v poštev, ker mi je vsak mesec dragocen. Stara sem res šele 29 let, toda leta tečejo , prvega otroka sem imela relativno zgodaj (24), zdaj pa je že čas za drugega. No pol pa te gospe nisem več klicala, lahko boste imele ve več sreče, zato sem pa tudi posredovala naprej to številko.
Moram pa povedati, da je to bilo pred parimi meseci, zato ne vem če je ta št. še aktualna in čakam Mašo, da sporoči, če je kaj poklicala in kakšni so rezultati,
Maša oglasi se !

Karin

New Report

Close