Najdi forum

drugi zmenek nikakor da ga dobim. kaj delam narobe?

Čestitam in želim vama veliko sreče in ljubezni!

Se ti zdi? Nisem povedal nič neverjetnega. Skrbi za videz, znaj se pogovarjati, pihaj na dušico in ne igraj ker nisi v gledališču. Kaj je tako čudnega?

Ti malo preveč glavo glancaš. :P[/quote]
Ne pretiravat s pihanjem na dušico!! To je odbijajoče!!
Kak iskren kompliment v smislu- res imaš lepe očke, lase..
Sem bila nedolgo nazaj z enim sluzavcem na pijači.. ko je vprašal za naslednji date, sem rekla ne. Preveč je pihal na dušico, matr, pa nič vedel o meni. Jasno, kam je vodil njegov namen, a moj ne. Je general v naslednjem postu dobro povedal, kaj ženske iščejo, če sploh.[/quote]
Ni nujno, da poznaš njegov namen oziroma da je iskal le seks, kot punce ponavadi domnevajo ob takih. Mogoče preprosto ni znal ali pa je nekje prebral (slišal – v glavnem ni bil izkušen na tem področju) kako se to počne, posledično je pretiraval oziroma izpadel nenaravno, odbijajoče.
Po drugi strani pa ti na koncu itak ni pomemben njegov namen, pač pa občutek, ki ga ob nekom dobiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne pretiravat s pihanjem na dušico!! To je odbijajoče!!
Kak iskren kompliment v smislu- res imaš lepe očke, lase..
Sem bila nedolgo nazaj z enim sluzavcem na pijači.. ko je vprašal za naslednji date, sem rekla ne. Preveč je pihal na dušico, matr, pa nič vedel o meni. Jasno, kam je vodil njegov namen, a moj ne. Je general v naslednjem postu dobro povedal, kaj ženske iščejo, če sploh.[/quote]
Ni nujno, da poznaš njegov namen oziroma da je iskal le seks, kot punce ponavadi domnevajo ob takih. Mogoče preprosto ni znal ali pa je nekje prebral (slišal – v glavnem ni bil izkušen na tem področju) kako se to počne, posledično je pretiraval oziroma izpadel nenaravno, odbijajoče.
Po drugi strani pa ti na koncu itak ni pomemben njegov namen, pač pa občutek, ki ga ob nekom dobiš.[/quote]
O brez skrbi, Marko, da je točno zato šlo. Kar neki se je slinil, kako sem sexi( pa sem bila v puliju, kavbojkah in dr.martens škornjih, ki res niso sexy), kako žarim, kako bi božal moje lase in podobno.. Torej, kaj naj si ob takem pihanju na dušico mislim? Ja, žarim res, ker sem energična in pozitivna ampak to še ne pomeni, da takole pretirava s tem.
In ja, imaš prav, na koncu niti ni pomemben namen drugega, ampak občutek, ki ga ob tej osebi dobiš. Silit se pa tudi ne moreš.. Aja, pa mislim( čeprav ni potrdil ampak se neki zvijal ven, ko sem direkt vprašala), da je mislil, da bom dala samo zato ker sem samska mamica. Tak pa pri meni takoj odpade.

Komot si predstavljam seksi zensko v puliju in kavbojkah in prav tako neseksi. Odvisno od okusa opazovalca. 🙂 da je zenska seksi, ne rabi sploh kazati gole koze.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ravno tako se ve, da bi se (enkrat) seksalo četudi on tega ne bi omenil oz ne bil tako prozoren.
Ona je prišla v puliju in ostala v njem, on se je takoj plehko razgalil… 😉

Se strinjam, nekateri pa zgleda niso prepricani oziroma si zelijo to nekako zazihrat. 🙂

No, saj jaz si tudi lahko obe varjanti predstavljam.. dobro, sem zgledala sexi za tega opazovalca ;).. ampak dovolj bi bil kompliment, da dobro zgledam. Preprosto in recimo, da iskreno :).

Sprijazni se s situacijo in se ne obremenjuj. Bolj ko se boš trudil manj bo uspeha. Osvajanje žensk moraš izvajati v živo in ne iskati stikov preko spleta in to ti mora biti zabava. V 99% bo rezultat ničen, enkrat pa boš naletel na eno, ki ji boš zanimiv. Seveda pa je na višjem rangu spoznavanja pomembno, da ustvarjaš seksualno napetost, drugače te bo ženska jemala le kot prijatelja in boš pristal na istem mestu kot njen homoseksualni kolega.

Drugače pa je tako, kot je rekel Glanzkopf, dekleta ne rabijo fantov in samskost obremenjuje le tiste, ki so v otroštvu živele v pomanjkanju ljubezni od staršev. Večini deklet je vseeno zate in če boš želel, da te bodo videle kot potencialnega partnerja, jih boš moral z nečim prepričat, ponuditi nekaj več kot konkurenca. To je pa dosti lažje reči kot narediti.

Živ’,

Hitler je dal Reichstag požgati, zato da je potem obtožil komuniste, jih dal zapreti in konsolidiral oblast… me zanima, če bi enako izprijena (Heglasto-dialektična Odo Ad Chao) logika lahko vžgala pri punci ? 😀
Organiziraš, da jo nekje skupina fantov “malce obkroži”, pustiš, da malce eskalira, potem se pa pojaviš kot nek Chuck Norris in odženeš vsiljivce. Potem jo pa po White Knight Syndrome-ovsko pospremiš (ne vem) do bloka… pa rečeš za telefonsko, da bi rad naknadno preveril, kak je kaj z njo.
Preveč dela verjetno… naj jih kar imajo migranti (če mislijo, da bodo zadovoljni z njimi). 😀

Sicer pa… Go Your Own Way.

Jao, kakšne igrice bi se šli nekateri samo zato, da bi pritegnili pozornost ene bejbe! Ta vas bi pa tako po določenem času nogirala, če sploh bi si dala že v štartu dela z vami ali pa bi se zgolj vljudno zahvalila, da ste jo rešili in to bi bilo to.

Eni očitno ne morete preko tega, da nekomu niste všeč ali kaj? Meni lahko moški dragulje nosi, rešuje pred zombiji in ne vem, kaj. Če ga ne čutim v smislu, da bi mi bil partner, ga pač ne čutim in tega ne bo nič spremenilo.

In še glede tega kar je “Takole” zapisala.
Ženske nismo neumne in verjemite, da v nekaj sekundah spoznamo, če imamo opravka s sluzavcem ali nekom, kateremu je zgolj nerodno in ne ve, kako se naj izrazi, pa zaradi tega izpade štorast.

To verjamem, da ženske niste neumne. Se mi je že zgodilo, da sem se med pogovorom z dekletom zaplezal, pa niti slučajno nisem nek sluzast tip, samo retorično se pa včasih malo izgubim, in zaradi tega ni bilo nič narobe. Ker sem ostal jaz kot jaz.

Ta zgoraj ti je kar dobro povedal.
Plus tega, pazi na to, da ne boš preveč nadležen in vsiljiv. Sem na fitnesu kot samska spoznala enega takega tipa, s katerim je bilo na papirju vse v redu, ampak je bil tako vsiljiv, da me je že odbijal. Že način, kako me je povabil na zmenek, je bil tako, da nisem mogla odklonit . Vse moje sorodnike naokoli je prosil za mojo telefonsko, dokler mu je niso dali. Nato je ves zmenek bil sluzasto prijazen, brez vsake samozavesti. Zaradi tega sem dobila vtis, da je obupan, in da bi vzel vsako žensko, ne glede na to, kdo je, saj me dejansko tedaj še ni niti dobro poznal. Sama sem hotela samozavestnega moškega, ki lahko dobi marsikatero, a ki se je odločil zame, zaradi vsega, kar predstavljam, kakšna sem itd.. Na koncu sem takega tudi dobila, on pa je še vedno samski.
Pri ženskah si je potrebno vzeti čas, nič hitet, ključna je samozavest. Ne dajaj ji vedet, da je tvoja princeska in podobne neumnosti, kar so ti zgoraj svetovali. To boš delal šele tedaj, ko bo že tvoja. Bodi samozavesten.

New Report

Close