drugi zmenek nikakor da ga dobim. kaj delam narobe?
afk-ju očitaš, da najprej piše eno, potem pa drugo. Kaj si pa ti napisala? Najprej da je vse odvisno od prvih 10 sekund, nato pa da še 5 minut ni dovolj.
Že tvoj odgovor, da mora biti simpatija na prvi pogled, pove vse. Podala si končni odgovor, pa se tega menda niti ne zavedaš. Si napisala, zakaj avtor teme ostane moška prijateljica.[/quote]
Mogoče pa njen prvi (p)ogled traja prvih 5 minut, medtem ko pri tebi 10 sekund. Ona namreč ni napisala 10 sekund. To si ti prebral “nekje”. 🙂
Spet stara modrost: Kakšna je razlika med osvajanjem in nadlegovanjem? Odvisno kako lušten je tip.
Kam si pa ti šel? O čem ti govoriš? Kdo pravi o podrejenosti, enakopravnosti in samostojnosti?? Pa tepst jih ne smeš si pozabil napisati? To so neke osnovne zadeve katerih ne rabiš pisati. Bi si mislil da piše neka zafustrirana ženska, ampak potem vidim tvoj vzdevek.
Ker moški smo zlobni, ženske so pa nedolžna bitja, ki jih moramo varovati? Žrtev je vedno ženska? Resno razmisli o svojem seksizmu tokrat se ne šalim. Moški se delamo bolj močni kot smo. Ženske se delajo bolj nedolžne kot so.
Če kdo misli da ga bodo ženske osvajale oz. pardon, za nežne dušice moram napisati dvorile, se globoko moti, razen če je res princ na belem konju. Ženske ne pristopajo, ker se še bolj bojijo zavrnitve kot mi in kako jim bo to uničilo samozavest. Že to da si pokazal pogum in pristopil dobiš malo spoštovanja. Če pa znaš gobec vrtet…joj pardon nežne dušice, če pa se znaš normalno pogovarjati in pritegniti njeno intelektualno pozornost pa si že not….v njenem srcu halo kam ste pa mislili!
Ma tole ste pa zakompliciral…
če tak pristopte, brez občutka, upate na mal kemije pa nč naključja…. pol kot moški najprej jst pobegnem….
tut ženska se mora fejst potrudit, boga mi, drugać men dol pade… res pa je tist prvi SMS “par minut” po razidenju res pomaga! Res.
Sprostit se je treba, zobke sončit pa smejat…
mejte se…
afk-ju očitaš, da najprej piše eno, potem pa drugo. Kaj si pa ti napisala? Najprej da je vse odvisno od prvih 10 sekund, nato pa da še 5 minut ni dovolj.
Že tvoj odgovor, da mora biti simpatija na prvi pogled, pove vse. Podala si končni odgovor, pa se tega menda niti ne zavedaš. Si napisala, zakaj avtor teme ostane moška prijateljica.[/quote]
Če ti slučajno težko osvojiš dekle, ti povem, da je to zato, ker si preveč napadalen, vse jemlješ dobesedno, nimaš smisla za humor, trpiš za pomanjkanjem domišljije, si ozek in si preveč zoprn.
Če pa imaš dekle/fanta, si imel pa hudimano srečo.
Kam si pa ti šel? O čem ti govoriš? Kdo pravi o podrejenosti, enakopravnosti in samostojnosti?? Pa tepst jih ne smeš si pozabil napisati? To so neke osnovne zadeve katerih ne rabiš pisati. Bi si mislil da piše neka zafustrirana ženska, ampak potem vidim tvoj vzdevek.
Ker moški smo zlobni, ženske so pa nedolžna bitja, ki jih moramo varovati? Žrtev je vedno ženska? Resno razmisli o svojem seksizmu tokrat se ne šalim. Moški se delamo bolj močni kot smo. Ženske se delajo bolj nedolžne kot so.
Če kdo misli da ga bodo ženske osvajale oz. pardon, za nežne dušice moram napisati dvorile, se globoko moti, razen če je res princ na belem konju. Ženske ne pristopajo, ker se še bolj bojijo zavrnitve kot mi in kako jim bo to uničilo samozavest. Že to da si pokazal pogum in pristopil dobiš malo spoštovanja. Če pa znaš gobec vrtet…joj pardon nežne dušice, če pa se znaš normalno pogovarjati in pritegniti njeno intelektualno pozornost pa si že not….v njenem srcu halo kam ste pa mislili![/quote]
Ok imajo one tudi druge organe kamor se da vstopit…. 😛
Temo ste zastavili kot vojaški strateški projekt osvojitve sovražnega ozemlja. Vse tisto pisanje kako babo za rit prjet je đabe, če vam ona ne predstavlja nekaj za kar se je vredno zanimat kot osebo. In nikjer nisem napisal da so one ubožice
Pretiravaš. Če bi ti bil tako kul, bi se babe v živo steple zate. Sej kr naprej pravijo, da je pomanjkanje dobrih tipov in da samo butli blodijo okoli. Po moje se precenjuješ. Ti misliš, da si prijazen, v bistvu te pa dojemajo kot sluzastega in brez samozavesti. pa še, tebi je vrh pecat babe na ona on in potem še misliš, da si nekaj?
Rad imam metafore in dajmo iti v ekstrem.
Gazela se načeloma enkrat bo pustila ujeti oz. sploh ne bo več bežala. Ko bo stara in utrujena od življenja in bo čakala na smrt. Tako se metaforično tudi ženska enkrat pusti ujeti, ko ji je dovolj samskega življenja in vez brez pomena. Nato umre njeno samsko življenje…emm…umre praznina v njenem srcu? Nato jo moški poje…ok malo še je treba dodelat…[/quote]
Bog, kakšno klamfanje. Ni čudno, da je svet poln nekih dedcev brez šans pr babah, če si emd sabo take nasvete dajete.
Pihaj na dušico? Sej to avtor dela in izvisi na prvem zmenku…
Dečve iščejo seksualne partnerje in može ( če sploh iščejo ), ne pa neke prijazne tipe, ki lepo pihajo na dušico. Za to, da se pogovarjajo in si pihajo na dušico, imajo ženske ponavadi prijateljice.
Danes punce niso tako obupane, da se bodo kr “naveličale samskosti”, kot sugerira afk. Kot sem rekel, potem pa 200 mandeljec visi na ona on in čaka, da se ena “naveliča samskosti”, ona se pa šr k ne “naveliča”, saj samskost ni nek križ…
Mislim, da imate mnogi tu eno napačno percepcijo, kako punce svojo samskost dojemajo kot problem, ki ga je treba čimprej rešit. To ni več tako, sej nismo v 19. stoletju.
jaz mislim, da je edina šansa, da bodo ženske imele kaj z vami, da jih boste uspeli prepričat, da ste dodana vrednost v njihovem lajfu, predvsem pa jim morate biti seksualno všeč..
hm, … preberi si kaj so oni delali, vse piše…
https://www.ona-on.com/magazin/category/zgodbe-parov/
Bilo je na otroški polnočnici, ko je kake tri leta star pobič sedel v klopi nedaleč stran. Najprej je imel medveda na kapi spredaj, čez čas zadaj. 🙂 Ko sem ga pogledala naslednjič, so bili na glavi na ježka ostriženi, svetli lasje. Uspel se je izmuzniti iz klopi in v varnostni razdalji dosega staršev ogledoval okoli stoječe. Potem se je postavil pred mene in me pozorno poslušal – ko sem pela. Ko je glasba utihnila, me je vprašal, kako mi je ime. 🙂 Povedala sem mu in postavila vprašanje tudi v obratni smeri – a odgovora nisem dobila…
In vidiš, še danes mislim nanj… 🙂
P.S.
Očitno sem v fazi, ko bodo z mano lahko funkcioniralli tisti, ki znajo brati metafore.
Bilo je na otroški polnočnici, ko je kake tri leta star pobič sedel v klopi nedaleč stran. Najprej je imel medveda na kapi spredaj, čez čas zadaj. 🙂 Ko sem ga pogledala naslednjič, so bili na glavi na ježka ostriženi, svetli lasje. Uspel se je izmuzniti iz klopi in v varnostni razdalji dosega staršev ogledoval okoli stoječe. Potem se je postavil pred mene in me pozorno poslušal – ko sem pela. Ko je glasba utihnila, me je vprašal, kako mi je ime. 🙂 Povedala sem mu in postavila vprašanje tudi v obratni smeri – a odgovora nisem dobila…
In vidiš, še danes mislim nanj… 🙂
P.S.
Očitno sem v fazi, ko bodo z mano lahko funkcioniralli tisti, ki znajo brati metafore.[/quote]
Točno, to je to!
Tisti, ki zna obdrzati to otrosko naravnost, spontanost, neposrednost brez grobosti, ki sledi sebi, pa ki ima še kaj sreče s karizmo, je zmagal. Ne samo v odnosu do nasprotnega spola.
Se ti zdi? Nisem povedal nič neverjetnega. Skrbi za videz, znaj se pogovarjati, pihaj na dušico in ne igraj ker nisi v gledališču. Kaj je tako čudnega?
Ti malo preveč glavo glancaš. :P[/quote]
Ne pretiravat s pihanjem na dušico!! To je odbijajoče!!
Kak iskren kompliment v smislu- res imaš lepe očke, lase..
Sem bila nedolgo nazaj z enim sluzavcem na pijači.. ko je vprašal za naslednji date, sem rekla ne. Preveč je pihal na dušico, matr, pa nič vedel o meni. Jasno, kam je vodil njegov namen, a moj ne. Je general v naslednjem postu dobro povedal, kaj ženske iščejo, če sploh.