Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Drugačnost

Drugačnost

Prihajam iz vasi in imam težavo že od malih nog. Že od samega začetka se zavedam, da sem homoseksualec, ampak mi je to težko priznati sam sebi, kaj šele drugim.

Vedno so me privlačili samo moški ampak tega sem se izigibal.Imel sem punco, ki sem z njo seksal samo pijan ali z viagro in tega ne morem več zdržat. Sedaj sem prekinil odnos z njo, kljub temu, da me ima rada. Sprašuje me za kaj, ampak odgovora ji ne morem dati.
Ker pa sam nočem imeti fanta, me zanima, ali mi lahko s kakšnimi tableti ali kaj podobnega spremenijo spolno nagnjenst, tako da bi enkrat v življenju imel normalen odnos in z kako punco tudi družino in otroke.
Čutim tudi, da imam preveč ženskih hormonov, saj sem bolj žensko tip moškega. Če mi boste odgovorili, me boste rešili.
Lp Janez, 35 let, pred samomorom.

Janez, mogoce je najbolje, da se obrnes na forum psihiatrija, kjer ti bodo lazje svetovali, kako prebroditi stisko. Homoseksualnosti po moje ne mores zdraviti, ker ne gre za bolezen in se ti tudi ni treba siliti v nekaj kar nisi.
Ce v svojem okolju cutis prevelik pritisk, je mogoce dobro, da se preselis v mesto, kjer imajo ljudje sirse nazore in te ne bodo obsojali, verjetno pa lahko poisces pomoc tudi v kaksnem drustvu ali skupini za samopomoč (zdi se mi, da jih je v Ljubljani kar nekaj, ?Legebitra ali nekaj podobnega).
Vso sreco, Tjasa

Spoštovani!

Tablete, ki bi spremenile spolno nagnjenost ne obstajajo. Spolna nagnjenost ni odvisna od ravni spolnih hormonov, ampak gre za kompleksen proces ustvarjanja samopodobe in spolne identitete. Pri vas gre za hudo razcepljenost med vašo spolno nagnjenostjo in vplivi okolja. Vsekakor priporočam obisk pri izbranem zdravniku in nadaljno obravnavo pri psihiatru, ki vam bo lahko pomagal prebroditi krizo.

lep pozdrav!

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Več kot razmišljaš,da si homoseksualno usmirjen,bolj te bo tja vleklo.

Pri 35 letih je malo čudno,da se še nisi definiral in v skladu s tem živel.
Morda nekaj samo sanjaš in se ti dozdeva,če pa bi res do tega prišlo,pa bi moral biti morda še 10x bolj pijan,kot takrat,ko si bil s svojo punco,ki te ne razume in ne ve kaj se s tabo dogaja.

Razmisli kaj sploh hočeš,vedi pa,da ti gey ne more roditi potomcev!
Pravijo,da ata paše na mamo in ne ata na ata,če pa ti drugače misliš,si pa poišči strokovno pomoč!

New Report

Close