druga nosečnost in inkontinenca
Pozdravljeni
Jaz bi se kar navezala na spodnjo temo čeprav je moj primer malce drugače. Sama sem namreč v drugo noseča in glede na to, da sem imela v prvi nosečnosti več ali manj skozi težave z uhajanjem urina, ki sem jih sicer uspela bolj ali manj uravnavati s keglovimi vajami, me zanima, ali lahko pričakujem tudi tekom te nosečnosti iste težave ali ne. Moram reči, da se mi je stanje s keglovimi vajami precej izboljšalo, vendar me vseeno zanima, ali je kakšna možnost, da tokrat težav z inkontinenco ne bom imela.
Najlepša hvala
Nosečka v drugo
Spoštovana, če ste dosledno delali na treningu mišic medeničnega dna lahko se zgodi, da ste hitrost krčenja mičic in moč mišic izboljšali tako, da ste s tem odpravili težavo. Z zagotovostjo vam ne morem zatrditi , ker je v nosečnosti veliko dodatnih dejavnikov, ki lahko vpliva na pojav inkontinence.
lep pozdrav,
Spoštovana, če ste dosledno delali na treningu mišic medeničnega dna lahko se zgodi, da ste hitrost krčenja mičic in moč mišic izboljšali tako, da ste s tem odpravili težavo. Z zagotovostjo vam ne morem zatrditi , ker je v nosečnosti veliko dodatnih dejavnikov, ki lahko vpliva na pojav inkontinence.
lep pozdrav,