drsna vrata – notranja vgrajena v steno
Spoštovani,
smo mizarstvo Špac iz Borovnice z dolgoletno tradicijo in visoko kvaliteto. Izdelujemo visoko kakovostno pohištvo po meri iz različnih materialov. Izdelke popolnoma prilagodimo Vašim željam in potrebam, predvsem glede na funkcionalnost.
V naši ponudbi imamo tudi cenovno najugodnješe pri nas in kakovostne lončene peči in kamine, tako klasičnih kot modernih linij.
Preverite našo ponudbo na http://www.spac.si in [www.bolha.com]
Pokličite da se dogovorimo 041–636–205 ali [email protected]
Lep dan!
Mizarstvo Špac
Mi imamo knaufovo kaseto in nato Lipova drsna vrata. Čedno. Obstajajo pa še kasete drugih proizvajalcev (ki so cenejše od firme Knauf, ne vem pa, kako so kompatibilne s knaufovim sistemom, to ti bo pa mojster povedal). Cene se ne spomnim več, so pa drsna vrata skoraj dvakrat dražja od navadnih (isti material). Plus kaseta … luksuz.
Za odvoz materiala se mi zdi, da lahko preveriš ceno, koliko stane odlaganje na deponiji.
Jaz ti lahko takole iz glave povem, da je bil samo material za vrata – se pravi kaseta plus krilo plus podboji (vrata z montažo) okoli 500 evrov. Tu ni všteto postavljanje knauf konstrukcije (pa se mi zdi, da je bila cena še malenkost v primerjavi z materialom, mogoče tako od oka nekih sto ali 200 evrov). Se pravi 700 evrov – ampak to je bilo pred par leti. Mogoče za izhodišče, da boš imel lažjo predstavo.
Vrata so lipova, neka srednja kakovost.