Najdi forum

med kuhinjo in dnevno sobo bi vgradili drsna vrata, sedaj imamo star podboj , brez vrat. Zanima me najcenejša rešitev vgradnje, če je možno brez podboja, samo nosilci. Ali je vgradnja zakomplicirana, bi lahko naredili sami (nismo ravno neki strokovnjaki).

Hai

Jst bin tud rabila drsna vrata na ključavnico itd…..

Jaz bi pri tem gledala na kvaliteto, ker sem videla v eni javni ustanovi (kjer so pretežno otroci) kako kar visijo s tečajev, eden se je pa zlomil… In lahko pade po kom. Moj dela v sorodni panogi, ampak sicer steklene stene in sem mu povedala, pa se je zgorzil, ker menda so taka vrata tako težka, da te lahko zelo poškodujejo, da ne rečem kaj hujšega… Ne vem pa iz glave za nikogar, ki delajo to, sam sem videla že nekaj na prvi pogled nevarnih izdelkov in se jaz ne bi igrala z usodo… Da ne boš mislia, tudi sama v hiši še nimam določenih stvari, ker bom počakala, da bo denar za res kvalitetno stvar – govorim o stvareh, kjer je varnost na 1. mestu.

mi smo imeli tudi podboj brez vrat, pa nam je mizar naredil lepo drsna vrata in sem zelo zadovolna. lahko ti pošljem slikco, napiši mail.

ker se tiče drsnih vrat lahko su steklena lahko su lesena za steklena vrata vam lahko dam od enega mojstra številko on pride na dom brezplačno ogleda vam predloži najbolšo i naj cenejšo varianto št. je 041 755 673 nevem kako se piše tole je njegova številka, hvala le

pokličite 041 751 543 mojster, ki mu lahko rečeš mojster

New Report

Close