drsna vrata
Obrni se na podjetje Venge iz Ljubljane (poglej na http://www.venge.si)
Ljerka iz katerga konca pa si?
Če ima mož vsaj malo ročnih spretnosti lahko zadevo uredi sam z majhnimi stroški… in je to en poseben občutek, ko nekaj narediš sam.
in ne s tako visokimi cenami kot venge, raumplus itd…saj vrata so zelo vredu in kvalitetna ampak visoko precenjena.
Če te zanima kaj več mi piši na e-mail in ti dam vse potrebne podatke kje in kako se lotiti zadeve…
Če rabiš kvalitetna drsna vrata imamo ene razstavljene v lj . za bolj natančne info me lahko kontaktiraš na mail pa se lahko malo bolj natančno zmeniva.
Glede štokov pa je pri drsnih vratih tako da jih ne rabiš in je sigurno lepše če jih daš stran. En zidar se bo zamudil kako urico da jih bo lepo zafugiral. pomalaš pa lahko sam.
LP
Ravno včeraj sem gledala harmonika vrata,meni bile zelo všeč,samo višina vrat je 205m.Koliko se jih da skrajšati ne vem ,končno pa imaš ti med podboji idealno višino.V OBIJU stanejo v raznih barvah od 10.000 dalje.Tudi širina se do dokupiti ,mislim lahko dokupiš še posebej če ti dimenzija ne paše.Drugače pa je standardna od 83cm naprej.