Najdi forum

Nagibamo se ,da bi med jedilnico in dnevnim prostorom dali drsna vrata.Zanima me kako se obnesejo,se kaj povesijo,je odvisno od materiala.Vrata bi bila kar precej velika.Prosim za vaša mnenja ali pa idejo kaj bi lahko še naredili da bi zaprli prostor.Vsem hvala.

mi imamo vrata med kuhinjo in dnevno sobo…so velika steklena vrata(kaljeno steklo) velika pa približno 4 metre v dolžino in več kot 2 metra v višino…zelo dobro zgleda…so pa steklena velik dražja kot lesena… meni osebno so tut po videzu lepša vrata iz stekla kot lesa..

vrtnica inkoliko so stale,mogoče še veš??

hmm… ne vem točno..mislim pa da nekje 400.000 sit… ker ni čisto stekolo kot pri okni, ampak peskano, da se ne vidi direkt skozi…

tudi mi smo si dali naredit steklena drsna vrata med jedilnico in dnevnim prostorom. Naša vrata so na luminijastih vodilih, spodnje tirnice so nam pa vreskali v parket tako nas niš ne motijo. Zadevo smo naročili pri podjetju venge iz ljubljane, mislim da imajo tudi spletno stran venge.si kjer si lahko več ogledaš

Mi že imamo drsna vrata (lesena z velio stekla). Problem pa so vodila, ki so precej glasna in razmišljamo o zamenjavi. A lahko kdo priporoči kakšna dobra vodila? Hvala.

New Report

Close