Drovelis
Pozdravljeni,
cca. 9 mesecev jemljem tabletke Drovelis, pred tem sem imela Qlairo, katera mi je povzrocala predcasne vmesne krvavitve – posledicno sem dva tedna skupaj krvavela(manjse kolicine).
no, sedaj se je pri Drovelis situacija zacela ponavljati, prakticno ze tri mesece zapored.
Zakaj bi se to lahko dogajalo? Ali bi bilo smiselno cisto zamenjati obliko zascite?
Lp
Nincika294, 25.08.2025 ob 06:22
Pozdravljeni,
cca. 9 mesecev jemljem tabletke Drovelis, pred tem sem imela Qlairo, katera mi je povzrocala predcasne vmesne krvavitve – posledicno sem dva tedna skupaj krvavela(manjse kolicine).
no, sedaj se je pri Drovelis situacija zacela ponavljati, prakticno ze tri mesece zapored.
Zakaj bi se to lahko dogajalo? Ali bi bilo smiselno cisto zamenjati obliko zascite?
Lp
Pozdravljeni, pojavljanje izven-cikličnih krvavitev je ob kontracepcijskih tabletkah relativno pogosto. Največkrat ne ugotovimo vzroka. Smiselno je zamenjati tabletke, svetujem Sibillo ali Belaro. Morda bosta našli tabletke, ob katerih se boste dobro počutili in ne bo vmesnih krvavitev. Velja vztrajati.
srečno, N