droge
Bina.
Kolikor jaz vem smo hašiš zmeraj kupovali na gram in ne na kocke. Cena enega grama pa se vsaj v LJ giblje od 8-10evrov. Pa tudi vsebnost THCja je precej višja od navedene.
sisi2203
Taki pametnjakoviči kot si ti me vedno nasmejijo. Predvidevam,da si ena od tistih,ki se na smrt boji droge in ima veliko za povedat čez tiste,ki jo konzumirajo, medtem ko se ti mogoče pitje alkohola zdi povsem sprejemljivo.
Sama sem v srednji šoli veliko kadila in če verjameš mi je trava celo pomagala pri učenju in boljših ocenah.Drog nisem nikoli konzumirala zato,da bi pred kom izpadla frajerka. V bistvu sem vedno rada kadila sama na kašnem sprehodu po parku, kjer sem lahko bila sama s svojimi mislimi. Še zdaj včasih popokam psa,nahrbtnik,malo hašiša in se odpravim na celodnevno potepanje po naravi.Kot najstnica sem veliko eksperimentirala z drogami, sedaj pa končujem faks in nisem nobena zgubljena luzerka ali odvisnica.
Argante poznam dva ki sta so zaj na zdravljenju zaradu tega, enega poznam ki je zaradi tega umrl. Pa sem probala pa mi je bilo grozno.
Argante:
Jaz dobim hašiš vedno v kockah, v drugačni obliki ga še nisem zasledila. Odštejem pa od 15 – 20 EUR. S tem da ima ena kocka dva, tri grame in maš za dalj časa.
Glede horsa, načeloma se ga lahko kadi, ampak je fora v tem, da pol heroina izhlapi v zrak in je škoda dnarja. Je pa to metoda, ki velja za bolj varno, kjer ni možnosti za predoziranje. Ampak tako in tako si slej ko prej na igli. Ko enkrat probaš, pa ne glede na to al si vbrizgaš al posnifaš je konc, nemogoče nehat.
Sisi:
Predoziranje z marihuano ne obstaja – to je laž. Lahko pa pride do nevarnosti, če oseba hkrati pije in kadi. Potem pa lahko umreš. Od same trave pa nikol.
Bina
Če znaš prav kadit, ne gre nič v luft 😉 Je pa res,da tisti,ki kadijo po foliji zmotno mislijo,da niso navlečeni. Ne vodi pa to nujno na iglo. Poznam tri osebe,ki kadijo hors že kar nekaj let in ostajajo pri tem. Ampak itak je vse skupaj eno veliko sranje. Hors te uniči tako fizično kot psihično. Tudi če enkrat nehaš, pogrešaš ta občutek do konca življenja.
Nisem rekla,da obstaja še kakršnakoli druga oblika hašiša,ampak kjerkoli kupujem, ga pač merijo na grame
Gre kar precej heroina stran če kadiš po foliji – definitivno. Ker ne ujameš vseh hlapov. Pri injiciranju si pa komplet vse kar je v brizgi vbrizgneš v žilo. Flash je mnogo intenzivnejši če se zadeneš, zato se večina po prvotnem vztrajanju z “zdravim” drogiranjem odloči za iglo.
Skratka, vsi ste strašni strokovnjaki za džointe, skune , gandže…. eden večji od drugega in vsi po vrsti ste strašno kul. Kar ne morem se odločiti kdo je najbolje predstavil svoje dosežke in komu bi podelil nagrado za najbolj frajerskega.
Kakšne butaste komantarje. Prav ima. Pametujete kot prafi profiji, kdor več ve o drogah. meni so se taki vedno zdeli umsko nerazviti.
Se pa ne strinjam s teboj butko. O bilokateri stvari je fajn čimveč vedet, sploh o takih stvareh kot je droga. Mogoče boš kot starš kdaj na tem, pa boš brezveznik.
če bom na tem bom brezveznik? Kaj pa to pomeni? Da tisti ki se drogirajo so “nebrezvezni”? Če hočeš več vedet pojdi v šolo in knjižnico ne pa na đžoint.
In kaj bi bilo dobrega v tem da veš postopek in ceno drogiranja?
eni tega ne uporabljajo, pa useeno vedo veliko o drogah…
kaj je dobrega v tem? to, da ne obsojas neki ljudi, ce neves kako je..ker ce ti probas, ves kako se en narkoman pocuti, zakaj je tak.
Pa ti to resno misliš? Da se grem zaj nafiksam in bom vedel zakaj je en narkoman pač narkoman? P daj nehaj. Sem že probal ene stvari in jih v bistvu še manj razumem, ker je to tako ogabno.
Meni se pa zdi v redu, da se o tem govori. In prav je da se opozori, kako hitro te zasvojijo določene droge, kaj ti naredijo, kot je to povedala Bina. Ljudje marsikaj poskusijo, predvsem zato ker niso dovolj informirani in ne poznajo posledic.
Butko:
Potem pa brezveze da hodimo v šole, službe, brezveze da se učimo, ker smo pol itak samo eni brezvezni pametnjakoviči, al kaj? Oprosti, ampak mislim, da si sam precej neizobražen, zato pa se znašaš nad tistimi, ki kaj vejo. Pa ne rabiš probavat drog, da boš izobražen, imaš polno literature in informacij o tem. Poleg tega, nič narobe če kdaj ogovoriš kakšnega narkomana, konec koncev so to zelo nemočni in ubogi ljudje, ki jih je življenje pripeljalo v ta umazan začaran krog, iz katerega ne morajo ven.
Mogoče je bolje biti strokovnjak za butaste komentarje kot strokovnjak za konzumacijo droge.
Jaz nisem nič moraliziral, vsak zase že ve kako in kaj. Ampak vaše vedenje o drogah je izpadlo kot kakšna neposrečena reklama in dobil sem občutek, da se sami sebi zdite strašno frajerski, ker ste zadevo konzumirali. Sicer pa počnite kar vam paše. Samo ne hodite pol Dragonu jokat, hehe…
Iamm visoko šolo. In pojdi kdaj na kakšno srednjo v času odmora. Vsaj četrt dijakov vsepovsod na skrivaj kadi marihuano. Izobražen si lahko v marsičem drugem kod pa kako se snifa in zvija đžoint. Dajte še gor nasvete kdo in kje ga prodaja. Ja poznam ene take in so grozni. na videz, na vznoter pa še sami ne vejo kakšni so ker so itak ves čas zafiksani. veliko jih je to začelo počet ker so potem pa “glavni frajerji” ne pa zaradi težav. Ok. pOznam enega ki je to začel počet zaradi težav, vsi drugi pa so frajerji da dol padeš. Vse težave se dajo drugače rešit, rešitev ni nikoli v drogi. pa eni ko hodijo na rejv partije samo zato da so potem zadeti. Včasih slišim kakšen pogovr ko se grejo kateri je bil bolj zadet, prav tako kot vi zdaj tule kateri več ve o drogah. me zanima če se o šolski stvari tako greste. Saj ona ti prinese službo in ne droga. Ko vidim kakšnega umazanega zafiksanca se raje obrnem. Res redki so čisti.
bogi vasi otroci, ko jim noben nebo mogel povedat o drogah nic. zato bojo pa tudi probal!
ne pravim, da morte probat droge, ampak usaj pozanimat se je pa dobr?
“Ma ne sine boh te nima rad, kaj ta perje od domačice pohaš, dej si rajš amsterdamsko skuno navij, da boš fejst počen, ma več THC-ja veš, ma sramoto mi delaš mali….”
In če tega ne narediš tvoji otroci postanejo narkomani. Ah dej no.
Forum je zaprt za komentiranje.