Najdi forum

Drobiž- kovanci

Pozdravljeni,
v kateri banki sprejemajo kovance. Moji fantje šparajo, beri nabirajo drobiž in včasih je bilo to v LJubljani čisto enostavno, mami me je peljala v LB na Čopovo na otroški oddelek, tam so prešteli in to je blo to.
Sedaj imajo pa neke toli-mate, ko moraš 2 uri notri metati denar, pa me zanima a lahko v kakšno banko odneseš drobiž – kupe drobiža?

Midve sva zadnjič hčerina drobiža polna hranilnika odnesli V NLB na Čopovo, v Oddelek mladinskega varčevanja. Blagajnik je drobiž brez kakršnihkoli pripomb stresel v napravo za štetje kovancev.
Lp, Ali

Mi pa drobižke zbiramo, potem jih pa odnesemo kar v trgovino in tam nam dajo papirčke in za tamale papirčke si naš tavelik kaj kupi, ostalo pa odnesemo v banko.

Kot jaz vem jih vedno na Čopovi zamenjajo… oz moraš jih položiti na TR, pa lahko jih kar takoj dvigneš. Pa mislim, da je to res edina banka v LJ, ki ima to mašino za menjat denar…

Ja ta na Čopovi ima avtomat. Naš prvošolček varčuje kovance in vedno, ko odnese tja hranilnike dobi tudi nagrado (npr. majhno ročno baterijo). Ker pa mora na tak račun pritekati denar vsak mesec, ima oči trajnik za 1000 SIT. Tako se nabere kar nekaj denarja.

TOLOMAT – NLB D.D.

Jaz sem ga samo preštela, dala specifikacijo in odnesla na banko. Pustila sem še tel. številko, če ob kasnejšem štetju denar ne bi štimal.

So se mi pa za kovance večkrat priporočili tudi v našem Baby centru.

New Report

Close