Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija driska po AD3

driska po AD3

Pozdravljeni,
zanima me če je možna driska po kapljicah AD3. Moj dvomesečni sin je namreč dobil drisko, ki je prej ni imel. Začeli smo z eno kapljico, nato dve, tri, itd. Šele po več kapljicah se je pojavila driska. Ima jo samo ponoči, ko se zbudi zjutraj okoli 4h je plenička polna in še potem se pokaka na previjalni (tekoče). Nato je cel dan v redu. Tako da tekoče kaka samo ponoči. Drugače ne kaže nobenih drugih znakov, da bi bilo kaj narobe. Je živahen, veliko spi in dobro je (se polno dojiva). Ne vem ali je to normalno, ali mu še naprej dajem AD3 ali se obrnem k svojemu pediatru. Krčev po kapljicah pa nimamo (samo vetrovi).
Hvala lepa za odgovor.

Spoštovana meta m,
sicer bolj pogosto po AD3 vidimo zaprtje in krče, morda pa tudi drisko. AD3 dajajte zjutraj, potem bi zgodnjo jutranjo drisko težko pripisali AD3.
Boste videli, če je zelo moteče ali pa otrok slabše pridobiva na telesni teži, potem vsekakor pregled pri pediatru.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close