Najdi forum

Danes bi praznoval svoj drugi rojstni dan….ampak. Mami že celo jutro joka in stiska k sebi tvojo sestrico in misli nate.
Vse najboljše moj dragi sinek.

Vse najboljše za rojstni dan, mali Vid!!!

Draga D., en velikanski objem ti pošiljam in veliko sončka v srce. Za nežne poljubčke na tvoja lička bo poskrbel angelček Vid, za topel otroški objem tvoja velika deklica, za predane poglede malih očk pa vaša mavrična deklica.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Vid, vse najboljše!
Z nežno sapico pobožaj mamico in ji pošlji šopek poljubčkov.

Tashy

Tashy mamica dveh princesk: Katja 15. 8. 1999 Veronika 5. 2. 2005 - 15. 2. 2005 (HLHS) dveh mavričnih princev Timotej 12. 6. 2006 Tobija 3. 1. 2014 ter še dveh angelčkov Lucija 22. 12. 2011 (PDP 14. 6. 2012) (HLHS) Niki 15. 11. 2012 (PDP 14. 7. 2013) Most people dream of an angel, I held two in my arms

Vse najboljše malemu Vidu. Mamici pa mnogo moči in poguma za naprej. Vid vas čuva na prav poseben način.

Draga D. ugotovila sem, da imava medve kar nekaj skupnega. Obema najinima angelčkoma je ime Vid in sva iz istega kraja. Jutri bo gorela svečka za malega Vida. V mislih sem z vami…..

Jaz sem že zdavnaj ugotovila,da sva iz istega kraja in pred meseci sem šla prižgat svečko tvojemu Vidu . Drži se!

V mislih z Vami!

Srečno!!!

Mislim nate, bodi močna!

Blacky

Mislim na vas in na Vida.
Kako sem spremljala tvojo tretjo nosečnost in upala, da se moja konča vsaj tako kot tvoja. Pa se žal ni. In nimam pri sebi nobena otročka, da bi ga lahko stisnila.

Najbolj dragoceno mi je spoznanje,da je vam, ki imate že otroke doma, enako hudo. Kar potrjuje moje mišljenje, da nobeden otrok nikoli in nikdar ne nadomesti umrlega. Nikoli.

Vse dobro vam želim.

Ceprav pozno, se pridruzujem vsem neznim mislim za Vida.

Odpravljamo se k nasi angelcici in takrat bomo Vidku prizgali lucko.

Imas objem od mene,
A.

Birba,
ocitno je se vsak tako majhen kraj prevelik, ko clovek potrebuje socloveka.
Predvidevam, da sva tudi medve sokrajanki.

Zal mi je za tvojega sinka.

Posiljam ti topel pozdrav,

A.M.

A.L.M. v mislih sem z vami in vašo malo angelčico….

Če želiš mi lahko pišeš na mail, ki je v profilu.

Topel objem….

Birba

New Report

Close