Najdi forum

Dragi moji obiskovalci!

Moram napisati novo temo, ker razmišljam, da bi zvečer vse te pobrisal in bo mir:)

Bom pa počakal, da se vsi malo “spucate” in kakšno pametno rečete. Pravzaprav konflikti so zato, da se jih reši, mar ne?

še enkrat vsem, anonimnost bo ostala za vsakogar, do konca leta pa boste imeli možnost izbrati uporabniško ime, ki bo samo eno na tem forumu, tako ne bo več pripetljajev.

nekajkrat sem že napisal, edina sankcija tukaj je brisanje sporočil, če se boste skulirali bom mogoče pustil, za opozorilo tistim, ki se ne znajo obnašati, vendar ste vi tisti, ki boste naredili ta forum znosen in prijazen. Jaz pa se bom potrudil, da vam dal še kaj kar vas bo še bolj razveselilo.

Vsi boste šli na knjižne molje in glasovali za knjigo, priporočam pa alkimista, boste takoj bolše volje.

Bom pa organiziral nogometno tekmo, pa si boste dali duška in spustili odvečno energijo, tuakj pa set zato, da si pomagate, po svojih močeh seveda.

vse ostalo naj bo ena sama velika ljubezen, taliko sovraštva na svetu, potem se pa še vi tukaj razburjate, a je komu to potrebno?

Če kdo želi si lahko prebere zgodbico, mogoče se mu bo kaj rasvetlilo.

zgodbica je v mojem odgovoru

lep dan

primož

Bravo Primož,

upam, da bo zdaj zaleglo. Ljudje se kar ne morejo umiriti.

Lp,Kaja

Zdravo!
Kaj hočeš Primož, tudi na Forumu se vidi ,kako smo si ljudje različni.
Nekateri bi pomagali, nekateri bi zajeb…..

Kakšna nogometna tekma,za odveč energijo, pa res ne bi bila slaba.

Lep dan Bojana

Bravo Primož
Vesela sem, da boš to vse naše grdo pisanje izbrisal na kaj se jaz osebno zelo strinjam. Še enkrat hvala ti Primož na lepe in vspodbudne besede.
Lepo te pozdravlaj marelica
P. S. Če si želiš preberi moje opravičilo za včeraj mislim pa, da bi bilo tudi lepo opravičilo tistim, ki je pisal o meni to je PARKOM. Seveda, če hoče, če pa ne pa ni treba jaz upam, da sem svoj obraz pokazala ponovno tako, kot je treba.

Živjo Primož,

Pozdravljam rešitev z zaščito imen.

Glede vsebine pa mislim, da bi bili kakšni cenzorski posegi odveč, ker se mnenja v galaksiji, če jim je le dana svoboda, da pridejo na plano, uravnajo kar sama, kot je razvidno tudi iz zadnjega primera.

Lepo dopustuj in uživaj na svobodi!

New Report

Close