Najdi forum

Spoštovani!

Če bi znala kopirati bi vam prekopirala pisemček, ki sem ga napisala, skupaj z prepisom, na forumu Vzgoja otrok in družine.

Ker ne znam kopirati, vam bom pa kar še enkrat prepisala. Prav zazdelo se mi je, da je tale prepis prav primeren za vaš forum!

Dojenček je pred svojim rojstvom govoril z Bogom:
“Kako se bom znašel v novem svetu?”
Bog je odgovoril: “Poslal ti bom Angela.”
“Ne razumem,” je rekel dojenček.
“Tvoj Angel te bo učil govoriti, hoditi,…te bo varoval pred vsem hudim!”
“Kako pa pridem nazaj k tebi?” je vprašal dojenček.
Bog je odgovoril:”Tvoj Angel ti bo vse povedal.”
Dojenček je vprašal: “Kako pa je ime mojemu Angelu?”
In Bog je dejal: “Ime ni važno, ti pa ga boš klical MAMA!”

Vse dobro vam želim!
Dragica

*********************** Vrtec Pod Gradom Praprotnikova ul.2 1000 Ljubljana tel.:01-2412-600 fax.:01-2412-611 <mailto:[email protected]> <http://www.vrtec-podgradom.org>

…. zelo lepo, vzpodbudno in pohvalno!!!

Moja tiha želja je, da bi bila tudi jaz kdaj “angel”.

Polepšali ste mi dan, saj v upanju je moč.

Lep dan.

Spoštovana ga. Dragica!

Tole kaj ste napisali, je čisto moja razlaga vstopanja našega posvojenega sinka v naše življenje. Jaz sem si vso situacijo po globokem premisleku razložila takole.
Bog naju je leta pripravljal na starševstvo prav posebnega otroka, pripravljal naju je na to da bova starša otroku, ki je bil spočet nekje drugje za naju, in naj se sliši še tako banalno mislim, da to drži.

Želim vam vse dobro!

Eva*

Spoštovani!

Zelo sem vesela vašega pisemca. Mislim, da bi večkrat morali gledati na otroke tako, da so nam zaupani, da jih vodimo skozi življenje, dokler nas potrebujejo in jih naučimo živeti.
Da smo odrasli tisti košček varnosti, kjer začutijo otroci pripadnost. Ne glede na to kdo je to, kako ga kličejo otroci; je pač tisti, ki otroka hrani, tolaži, mu pomaga, ponudi roko, ga poboža po glavi…., tisti, ki ima otroka rad; ker je otrok – otrok, ker je človek, ker zasluži vse spoštovanje, varovanje, ljubezen….

Jaz si samo želim, da bi vsi otroci imeli nekoga takega, pa naj ima ta takšno ali drugačno ime…

Veliko lepega želim vsem vam in vašim otrokom in tistim otrokom, ki še bodo (zagotovo) vaši!

pozdravček
Dragica

*********************** Vrtec Pod Gradom Praprotnikova ul.2 1000 Ljubljana tel.:01-2412-600 fax.:01-2412-611 <mailto:[email protected]> <http://www.vrtec-podgradom.org>

New Report

Close