DRAGA ALI KJE OBSTOJAŠ ?
Pina,
jaz osebno sem ponosna na to, da sem spravila skupaj tri pare.
Prvič na faksu iz štosa, drugič nenamerno nekdanji najboljši prijateljici, in ravno pred mesecem dni sem bila na poroki tretjega para, ki sem ju spravila skupaj.
Enostavno zdelo se mi je da pašejo skupaj, in nisem se zmotila.
Prijatlu,
Jaz sem tudi ena od tistih, ki je samohranilka in ki išče nekoga za resno razmerje, samo si ne bi upala kar tako po internetu, ker se mi zdi, da je možnih zlorab še pa još………..
Odg, VE ,drugače nebi dal ŠTEVILKO svojega mobitela.
Vem ,samo to da nas je ogromno gor na forumo ,s takimi ali drugačnimi težavami ,polek teg vsak pozna svoj krog ljudi ,poiščimo mu srečo z skupnimi močmi. Nisem nobeden ženitven posrednik ,samo včeraj mi je padlo na um in sem se obrnil na Vas, …………………….zgleda napačno !
Na vsa vprašanja bom odgovoril po 18,00 ,ko bom ponovno dosegljiv ,mislim pa da se bo gospod EGI (EGON) tudi takrat oglasil pri meni !
Lep pozdrav !
“Štrumpantl”
Hudo, hudo, Štrumpantl, če bi vedel da te bo tako razbesnelo, bi bil presneto tiho.
Oprosti, ker sem vklopil možgančke in te malo povprašal o napisanih dejstvih. Sicer pa, groziti ni lepo.
Poleg tega ne morem biti fovš, le zakaj?
Podal sem samo svoje mnenje.
Če pa je ta forum namenjen, tebi, tvojemu prijatelju, in še nekaterim izbrancem pa mirno povej.
Se opravičujem za povzročeno zgago.
Sem že razmišljal. da bi odprl forum za ženitne ponudbe ali za spoznavanje med pari, ki težko pridejo v stik s kom.
Veliko imem izkušenj, kot ta naprimer, da so v družbi 20 ljudi, 13 jih išče primernega partnerja, ampak en za drugega mislijo, da ga že imajo.
No če to malo povežem, potem je beliko potencialnih parov, za katere pa drug za drugega ne vedo.
pa sem razmišljal, pa jim pomagajmo, mogoče bom pa res naredil to, pa bodo imeli dostop samo tisti, ki se ne bodo naslajali nad drugimi, pa bo mir na forumu. Tisti, ki hoče koga na tak način najti naj ga najde. Ostali, ki že imate koga se ga držite.
Nikar ne tolčite po titih, ki na tak način išče, mogoče boste prav vi prišli v ta klub.
No bom videl, če boo še kdo sprejel idejo
primož
Nikar ženitno posredovalnico!
Predlagam kaj bolj “milega” . Če se dva srečata še ni nujno , da se razvije kaj več…in potem je škoda še večja.
Nekakšna neobvezna srečanja, kjer se v dobri družbi lahko razvije med dvema kaj več – to bi bilo pa lepo. Premagati osamljenost ( ni nujno, da je to želja po “parjenju” ) in pomagati k spoznavanju novih obrazov – to pa potrebujemo tudi tisti, ki imamo družinsko življenje ” urejeno”. Ideja je dobra!
Tudi želja pomagati znancu ali prijatelju je čisto na mestu. To, da smo povečini ljudje eni veliki dvomljivci in negativci pa je posledica časa in razmer v katerih živimo in zato ne gre zameriti različnim pogledom na to.
Zvečer je gospod Edi bil pri meni ,in sam si je prebral vse kar je bilo dopisanega no to temo .Zahvalil semi je ,ter mi povedal ,da ni imel nobenih klicev , in če ga bo katera poklicala ,naj jo ne bo sram (čeprav je še malo staromodnega stila),za kakršen koli zmenek na kavico in da si bo rade volje vzel čas za pogovor. Dela v Ljubljani ,kjer ima tudi poslovne prostore ,drugače pa hišo ima na primorskem pri Luciji.
Prosil je (na listek mi je napisal imena in polek njih še vprašaje),če se lahko javijo vsaj Senja,Katka,Iva in Vanesa, ali če imate vi katero v mislih .
Jaz mislim da sem naredil vse kar sem mogel , Vam pa se vseeno zahvaljujem za podporo in za graje in dvomljivce . V kolikor ste sami videli da sem štartal z nick-om (prijatel) in brez e-maila ,ker se nisem hotel izdati , nakoncu pa ste me sprovucirali ,da sem se moral sam izdati.
Zanima me, ali v življenju zmeraj gledate samo nase ,ali nikoli ne vrašate za nasvet (ki mu ga sami neznate pomagat )drugega,če gre za pomoč prijatelja , znanca ,ali pa moče za svojca .
Mogoče boste ravno Vi potrebovali kako drugo pomoč . .
Še enkrat lep sončen (in uspešen )dan !
“Štumpantel
Pozdravljen!
Po prebiranju sem se odločila in poklicala svojo prijateljico.Povedala sem ji kako in kaj, na kar se je veselo nasmejala. Vprašala sem jo, če jo lahko opišem in počakam na tvoj odgovor, nakar mi je dala zeleno luč.
Stvari stojijo takole: stara je 43 let, samska, dobrega in urejenega izgleda, s solidno službo, svojim avtom in hiško..
Zakaj samska? Dolgoletna vezo je razdrla zaradi alkohola in ker ne more imeti otrok. Prav pa je,da opišem tudi nekaj njenih “napak”. Išče moškega, ki jo bo imel rad, ji bo zvest in ji ga ne bo potrebno preživljati. Včasih je tudi težavna-toda-kdo ni!?
Osebno mislim,da bi se lahko vsaj slišala, če ne druga si bosta lahko dva, vsaj
en dan naredila zabaven.
Lep pozdrav. Iva.
Draga IVA !
Ravno sem končal ,tel pogovor z gospodom Egijem ,bil je vesel ,obenem pa se ti zahvaljuje za pomoč ,in je za sestanek z njo .Ko ga bo poklicala in če se bo kakšna iskrica zgodila med njima , bova pa sigurno tudi midva povabljena na kozarček rujnega . Pohiti namreč jaz bi rad že enkrat končal s tem problemom .
Lep pozdrav
“Štumpantel
Dragi Štumpantel res lepo, da si se potrudil za prijatelja, zelo lepa gesta…
Če bi le vsak izmed nas naredil na dan eno samcato dobro delo sočloveku, prijatelju, znancu…?!?
Jaz sem se oglasila, ker sem obdolžila točno določeno osebo ( on že ve), da se malce heca…In se ji sedaj opravičujem !!
(O jaz grda, da sem sploh to pomislila …;)))))
Egiju pa veliko srečnih trenutkov…
Če bo kaj novega ,bom sigurno rastrobil po celemu forumu, in se bo videlo ,če se je isplačalo .(normalno nebom povedal zadev ki se nas osebno ne tičejo ),ampak vsaj ,če smo našli kak kontak , to je bil moj namen.
Sedaj po samo držimo pesti !
Vseeno hvala ,želim ti veliko …….da ne nakladam…
“Štumpantel
Verjetno si po pomoti napisal imel Edi namesto Egi, kakorkoli vsem forumcem sporočam, da jaz, torej “lastnik” nicka Edi (čez 200 postov na tem forumu), nisem ta, ki je omenjen v tej rubriki. (Katka me je že obtožila, da sem se malo pohecal, Katka sedaj veš…)
Sem pa zelo vesel, da je nekdo objavil svojo GSM številko in da kot izgleda ne prihaja zaradi tega do zlorab. To kaže, da smo na forumu v večini primerov kar resni in zreli ljudje in kar vabi k temu, da bi še jaz, torej, khmn…. 041 … khm.. , eh bom raje še malo počakal ;)))))