Najdi forum

DRAGA ALI KJE OBSTOJAŠ ?

Za “mojo” človeško dobrino ,vse kar je v mojih možnosti imeti
.
Nimam mercede-za – nemaram se kazat (in privlačit pozornost ) imam jeep-a
nimam aviona -narabim ,ker se lahko zapeljem kadar hočem
nimam vlaka – narabim ,ker se lahko zapeljem kadar hočem (v življenju 2x sem se peljal)
nimam čoperja – imam Cestnega Suzukija (adrealin)
nimam orožja – nimam sovražnika
nimam ljubice – zadovoljen sem z svojo ženo
Nimam kmetije – ker sem pre len (čeprav me tudi včasi to zamika)
nimam 3 otrok – imam 2
Nimam dela – delajo drugi
Res je NIMAM DOPOLDNE NIČ DELA , IN KOMAJ ČAKAM DA MOJO DVIGNEM IZ VRTCA,da si najdem delo !
Upam da ni bilo to moreče!

Čist si me is tira spravla ne o MENI ,za prijatelja iščimo

L.p.
Prijatelj

Draga Venesa.
Mislim ,da bi (finance ni so ovira, vsaj tako mislim ).O temu se z njim nisem pogovarjal . Vem pa da ima 16 letnega sina ki pa ni v sloveniji .To tudi jaz nisem vedel do včeraj, ker nikoli ni govoril o njemu.
Glede ,če pa bi rad imel še kakega otroka : Mislim da .
Obenem ma mislim ,da je danes tudi malo živčen ,malo bu bo sigorno nerodno ,če ga bo katera klicala in v to (godljo) sem ga jaz spravil .
Teško je opisovati tujo osebnost ,če včasih celo svoje ne poznamo
Meni je v interesu nas se zbližajo tisti ki jim je sreča do sedaj obrnila hrbet in naj bodo vsaj toliko ali še več šrečni .
Lep pozdrav

…; )))
Ok, če tako praviš !

Vso srečo za prijatelja…

Cao

Zakaj se ne bi sam vsedel za racunalnik in napisal nekaj o sebi ?

Lep pozdrav Vanesa

Raje ne, potem bo katera želela še njegovo sliko… (joke!) Strinjam se s Primožem.
Preveč komentiramo…jaz človeku iskreno privoščim eno “drago”, tako tapravo, ki ga bo osrečila…
Angel

Bravo !

Nisem mislila nic zlonamerno.

O meni ?
Je pa na temu forumu že toliko napisanega ,ravno danes me spet opravljajo na temi Mladi…..
Ciao …………………………….opsss(kmalu bi napisal nick)

Ma ne ti!!!!! Tvoj prjatu ;)))) Her he, res je mal tko napisan (Vanesa) ampak……

Anyway still…….
Have a niiiiicccceeeeeeeeee day!

si me našu, tudi tebi nice day!

Da ni to spet kak trik, za pridobivanje kake punce za v posteljo???

100% da ni !

A jaz pa mislim da prijatelj opisuje bolj sebe kot svojega prijatelja. Pa tudi žensk misli da se ne bodo ravno množice javile, saj bodo same skontale kaj je na stvari.

Ti imaš skoraj vse. Sam si prepričan, da bi (skoraj) lahko izpustil. Si samozavesten in bi rad pomagal prijatelju. Zakaj prijatelj ne išče sam? Zakaj rabi tebe za posrednika? Verjetno on dopoldan dela, ti pa imaš čas in iščes namesto njega. No prav …
S čim se ukvarja prijatelj? Napisal si, da ima svoje podjetje. Kakšno podjetje je to? S katero dejavnostjo se ukvarja?

Zaenkrat toliko in lep pozdrav

Če takle tič ne najde punce, (evo povzetka, moji komentarji so začeti z “???… “):
————————————————————————
star 41 Let, Brez obveznosti, Situiran, svoje podjetje,
Je velik zajebat (V njegovi prisotnosti se znam nasmejati do solz)
Vse ima, Dejansko vse kar danes situiran moški mora imeti. Toda ne zna najti pravo žensko zase.
Ni Bruce Wills. Gospid ima nekje od 90-100 kg, visok 180, skratka nosil vas bo po rokah. Pravi ali vidiš da denar in hiša ni vse. Od takrat ko ga je tista deklica

“???deklica, kolk staro pa išče da govoriš o deklici”

prizadela sem je raje posvetil sebi in svojemu podjetju. Ni grd, res je da v teh letih ga je že počasi začela spredaj najedati malo pleša. Rad kuha. Nikoli ni ženski pihal na dušo ali pa se hvalil kaj ima itd…
Namreč preveč da ženskam.

“???kaj pa je tisto kar preveč da ženskam????”

Je čistokrvni slovenec , NI šuvinist (in dekle mislim da ne bo problem če ni po nacionalnosti slovenka)

“???zakaj pa to poudarjaš, da je čistokrvni Slovenc, a kot da bi bil prave pasme”

Duša je od človeka. Jaz če bil ženska Bi sigurno naredila vse da bi ga dobila ali imela.

“???res velike besede od prijatelja, jez če bi bil,,, hm pa nisi”

Govorim namreč tako o njemu, ker ga dejansko poznam v dušo.

“??? še ena debela laž, razložil bom ob naslednji opombi”

Mislim ,da bi (finance ni so ovira, vsaj tako mislim ) imel še kakega otroka.O temu se z njim nisem pogovarjal. Vem pa da ima 16 letnega sina ki pa ni v sloveniji .To tudi jaz nisem vedel do včeraj, ker nikoli ni govoril o njemu.

“??? poznaš človeka v dno duše pa ti po mnogih letih poznanstva pove, da ima 16 letnega sina, zame sta oba seratorja in huda nakladača”

Glede,če pa bi rad imel še kakega otroka : Mislim da.
Obenem ma mislim ,da je danes tudi malo živčen ,malo mu bo sigorno nerodno ,če ga bo katera klicala in v to (godljo) sem ga jaz spravil. Teško je opisovati tujo osebnost ,če včasih celo svoje ne poznamo

“??? kaj bo njemu nerodno, sodeč po opisu zgoraj je pravi lomilec src, ti prjatu, pa tudi”

Ste pozabili ljudje naslov teme! …bilo je prav milo vprašanje:”Draga ali kje obstajaš?” Pa smo kar nekaj obsojali, kritizirali…izničili v neko plehko zgodbo…slabi ženitveni posredniki bi bili… Človeku šeenkrat iz vsega srca privoščim, da resnično najde ONO pravo!
Pozdrav
Angel

angel,
se tako lepo s s strinjam s teboj, toda dejstva ki jih naštevajo nekateri navzgor, so pa tudi zanimiva.

Včasih se pod krinko milega vprašanja lahko skriva………

forum je za forumiranje in naj tak tudi ostane, kajne

Z higijeno in dezinfekcijo (koncesijo za to dejavnost jih v Sloveniji ima zelo malo )
– Njegov namen sloh ni bil da bi iskal (mislim da je že prišel v to fazo),namreč meni se je zasmilil,ter ga nagovoril v to !
Njemu so računalniki odveč in si celo mislim ,da ga niti nezna uporabljat ,razen dela za katerega je usposobljen !
Lep pozdrav !

Temo sem napisal JAZ (“Štrumpantl”) NI BILO NAMENJENO MENI NE NOBENI KURBARIJI V KOLIKOR NEVERJAMEŠ SE SAM PREPRIČAJ in iz fovšije ne uničuj moje ideje ,ker jo boš mogoče kdaj tudi ti potreboval ,in ti bom jaz vračal ENAKO .PREDHODNO SEM SE DOGOVORIL Z PRIMOŽOM ,ker se osebno tudi poznava !
Ne mislim te pljuvati ,te pa prosim se vsaj vzdrži svojih komentarjev . Sedaj ko veš kdo sem ,ali če še ne veš pojdi na iskanje o meni in boš vse izvedel !

Lep pozdrav
“Štrumpantl”

Svoje ideje zadži za sebe !
“Štrumpantl”

New Report

Close