DRAGA ALI KJE OBSTOJAŠ ?
Buba
star je 41 let, egi
ni stara, niti ni egica,
če je na ta način dal oglas, naj ga da. Veliko je dobrih ljudi tukaj gor v primerjavi s katero drugo, ki vedo ali pa še iščejo srečo. Če jim jo lahko pomagamo najti se bomo potrudili in jim dali možnost, seveda samo resnim.
kakor je napisal
“ni ZA AVANTURE ker ima premalo časa !”
Vse prosim, brez nevmesnih komentarjev
Primož
Hvala ! PRIMOŽ
Za to vrsto oglaševanja ,sem se narnoma odločil, ker tudi sam ogromno sodelujem v tem forumu ,samo svojega imena ne upam napisat,zaradi drugih,ki me že poznajo na tem forumu:
Ne vem ,če ga je kdo že klical ,naqmreč možakarja poznam že 10 let .
Je velik zajebat (V njegovi prisotnosti se znam nasmejati do solz)
Vse ima ,Dejansko vse kar danes situiran moški mora imeti .Toda nezna najti pravo žensko zase .Poznal sem eno .Bila je znjim samo, da je lahko bila v naši družbi. Punca ga je tako prizadela da ……neznam opisat teh težav , ne vem
Zato mamice, ali dekleta ki tudi imate podobne težave .pokličite ga .ne bo vam žal.
Zvečer se bo oglsil pri meni ,zato imate cas in me vprašaje o vsem mogočem .
Ne sprašujte me kakšen je v postelji – ker nevem !
Velko sreče njej in njemu želim !
Ciao
Prijatej !
Opravičeno !
Moram v naprej povedat ,da ni Bruce Wills. Res je pa da gospod ima nekje od 90-100 kg, visok 180, skratka nosil vas bo po rokah. Včeraj ko je bil pri meni in ga vprašam kako si ? Ali si našel svojo ljubezen ? Pravi kaj je to in ali vidiš da denar in hiša ni vse .Od takrat ko me je tista deklica prizadela sem se raje posvetil sebi in svojemu podjetju. Prvič ni bilo jasno ,ker ni grd, res je da v teh letih ga je že počasi začela spredaj najedati malo pleša. Rad kuha (še ko smo se družili skupaj ). Brez nakladanja …………….
Lep pozdrav
prijatelj
Za mike !
Tega tudi jaz všasih ne razumem .Dostikrat ko je bil med nami ,mu je mogoče ravno nekdo iz njegove družbe speljal delke ,ali podobno.Namreč tak je da , mu ni nikoli bilo da bo ženski pihal na dušo ali pa se hvalil kaj ima itd…Mogoče tudi dekleta ,so se vrtela okoli njega samo zaradi avantur ali podobno .NE VEM
Namreč nerad se vtikam v tuja življenja (SPLOH SE NE VTIKAM), Če lahko komu pomagam s stem da ne škodujem drugemu POMAGAM
Lep pozdrav !
Prijatelj
Ima !
Namreč preveč da ženskam . Tudi sama veš, da včasih v LJUBEZNI, ko svojemu dragemu fantu ali možu ,ga stano crkljaš,mu govoriš kako ga ljubiš in podobno
Da ljudje to začnejo iskoriščati ( mogoče postanejo toliko sigurni da dejansko nemore brez njega ) in umes delajo stvari (kot so skoki čez…)
Ljubezen je zame teško opisat..
Ciao prijatel
P.s.
Je čistokrvni slovenec , NI šuvinist (in dekle mislim da ne bo problem če ni po nacionalnosti slovenka)
No, še en razlog, da bi bilo kakšno “neobvezno” srečanje forumovcev dobrodošlo.
Klepet , medsebojno spoznavanje …in razlog, da s seboj pripeljemo prijatelje…
Jaz imam krasno kandidatko zanj, pa če ji dam tel.št. ki si jo navedel, jo bo kap! Na kakšno srečanje – to bi jo pa zagotovo shecala, potem pa prepustimo zadevo naključju, sreči, trenutku…
Duša je od človeka .Jaz če bil ženska Bi sigurno naredila vse da bi ga dobila ali imela .
Govorim namreč tako o njemu ,ker ga dejansko poznam v dušo.
Je pač tako v življenju ,nekdo ima to nima pa tega ali obratno .
Jaz recimo imam vse , veliko časa,denar ,ljubezen ,dva telebajska in še in še ….
Imam pa samo eno napako ,ki se je sam zavedam (napako,ki jo delam v življenj)
O temu bom, ko bo čas tudi nekoč odprl temo verjemite mi da bo sila zanimiva :
Lep pozdrav
prijatu