Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr. Završnikova in njena medicinska sestra

dr. Završnikova in njena medicinska sestra

Pozdravljeni,

mene zanima, ali katera izmed forumk obiskuje dr. Završnik Mihič -evo (ginekologinjo) v Mariboru.
Resno razmisljam o enem odprtem pismu na temo njene zlo “prijazne” sestre v sprejemni pisarni. Sama dr. Završnikova je tako super zdravnica, preprosta, poslušna za kakršnekoli težave in probleme, ustrežljiva, polna znanja in deluje na pacienta tako prijateljsko in pomirjajoče.
Medtem ko sestra v sprejemni pisarni katastrofalna. Zmeraj isto: POČAKAJTE ZUNAJ! NE VIDITE; DA IMAM ZE NEKOGA TUKAJ! ; NE TRKAJTE! ; PRIDEM VEN!, zdirčna, domišljava, brezobrazna,….ne zaveda se, da tja hodimo tudi ženske s težavami in da najbolj potrebujemo prijazno besedo.
Tudi če jo pokličeš po telefonu je njen odgovor zmeraj isti: KUPITE SI NEKAJ PROTI BOLEČINAM, BO ŽE MINLO! KAJ DELATE PANIKO ZA VSAKO FIGO!

Mislim, to je nek odnos??????

Vsekakor mi je zelo žal, da kvaru ugled še tako dobre zdravnice.

Ima katera podobne izkušnje?

Pa lep sončen dan vam želim,

nika

No, me prav veseli, da se je nekdo oglasil o tej sestri, ki je z eno besedo KATASTROFALNA!
Ko sem jo poklicala, me je natulila, da če ne morem potrpet bolečine si pa naj v lekarni kupim nekaj protibolečinskega in da za vsako figo pa res ne potrebujemo zdravnika.
In mislim, da je treba tej sestri konkretno povedat, da je morda lahko srečna, da je sama lahko prišla do otrok na lahek način (predvidevam pač). Nam, ki se za dojenčke borimo iz meseca v mesec in upamo, da jih enkrat začutimo tudi same, pa bi lahko namenila vsaj malo naklonjenosti.

To je iz moje strani, pa tudi povedala bom to prekrasni (resnično!) dr. Završnikovi, ki pa ji žal njena sestra kvari se tako dobro ime.

jasna

tudi jaz obiskujem dr. Završnikovo, in se strinjam s tem da je čudovita zdravnica, trdim lahko celo, da če ne bi bilo nje, ne bi bilo sedaj moje hčere:-)
Definitivno pa ima zelo motečo in arogantno sestro, in najprej sem mislila, da je takšna samo do mene, pa sedaj vidim da lahko njeno obnašanje posplošim, do vseh pacientk.

Mogoče bi bilo dobro, če bi dr. Mihičevi poslali poste s tega foruma, čeprav ne vem, če ima elektronski naslov…

LP Deja.

Popolnoma se strinjam z vami. Morda bi resnicno bilo dobro poslati ta sporocila, ker konec koncev gre za njeno ime.
Resnicno skoda tako dobre zdravnice.
Sestra je totalno mimo, brez obcutka.

Lep dan

Vidim, da nas je veliko, ki hodimo tja. Tudi jaz sem zadovoljna z ginekologinjo.
Kaj se pa sestre tiče pa je takole…. ona, sestra pri pediatrih in sestre nasploh se mi zdi, da imajo kompleks majnvrednosti in se zato tako obnašajo.
Včasih je prava muka prit do zdravnikov, ker je pot preko med.sester trnova.

Jaz ji pošljem vse to po mailu, le da ne vem njen e-mail naslov.

m.

Tudi jaz ji posljem, pa nimam naslova. Kje bi ga lahko dobile?

Hm, jaz zaradi te sestre, verjele ali ne, sploh še nisem bila pri zdravnici, hvala bogu, da se mi je upselo vsaj prijavit k njej, dokler še sprejema, tako da sem vsaj teoretično pri njej! – mi še ni uspel ta podvig, da bi se “prebila” čez sestro! Ker, vnetje Bartolinijeve žleze pa ja res ni nič takega, da bi si jaz lahko dovolila sitnarit in hodit tja, dokler ne zraste nekje do velikosti pomaranče!! Saj vem, človek ne bi verjel, če ne doživi…
Me pa veseli, da vsaj po vašem pripovedovanju (z)vem, da imam dobro ginekologinjo! 🙂

Pozdravljene,

ves čas že spremljam vaše komentarje in tokrat se oglašam tudi sama.
pri zdravnici sem bila prejšnji teden. Vstopim v pisarno k sestri in 4X rečem dober dan. Ne boste verjele, kot da me ni!!!!!!
In potem samo: kaj želite?!
Saj skoraj ne morem verjet,d a je to sploh možno. Sestra je obupna, medtem ko zdravnica izvrstna.
Da si lahko zdravnica sploh privošči dandanes kaj takega v svoji ordinaciji, pa je poglavje zase.

Jezna sem kot nevem kaj,……res presenečena,d a je to sploh možno.
Da ne govorim o tem, da sem mogla lepo lepo prosit,d a me je sploh sprejela na pregled, sicer bi prišla na vrsto drugo leto!
K A T A S T R O F A od sestre!

Brez besed sem,…..resnično!

ojla…
Vidim, da vas je kar veliko tukaj takšnih, ki obiskujejo dr. Završnikovo…tudi sama sem njena pacientka…in lahko rečem, da ima res zelo lep odnos in strokovno dobre potenciale…

Njena sestra je pa res poglavje zase….in ne rabim ponavljati vsega kar ste že povedale, ker se z vsem strinjam…dodala bi le izrazito nastrojen odnos do pacientk…

Razumem, da mora biti človek v taki službi zelo natančen, da vse klapa po regelcih….vendar le, pa je ona res skrajno neprijazen človek…ki se mi zdi, da sprošča svojo negativno energijo na pacientkah…

Bi pa bila res dobra ideja, da bi zdravnica dobila te poste za prebrat….ker jo njena sestra zna stati marsikatero pacientko…čeprav ne dvomim, da ima pa vseeno veliko dela:-))

LP Esy

New Report

Close