Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr. Završnik – Mihičeva in njena medicinska sestra 2

dr. Završnik – Mihičeva in njena medicinska sestra 2

Lep pozdrav vsem, ki sodelujete na tem forumu, hkrati pa predvsem tistim, ki so na post z zgornjim naslovom, že odgovorile, nekaj časa nazaj.

Sporočila bi vam rada, da sem sama tudi več kot zadovoljna s vsojo ginekologinjo, in sem enakega mnenja kot vse, ki ste pred nedavnim odgovorile na nikin post (upam da sem avtorico prav napisala, sicer se opravičujem).

Ker mi ni vseeno za obstoj in prakso tako dobre zdravnice, sem se odločila da ji pošljem sprintane vse poste, kar sem danes storila…poslala sem jih na njen domač (upam da pravi) naslov in v ambulanto.

Mogoče bo to vsaj malo pripomoglo, k spremembi na dobro.

Lepo se imejte – in upam da se strinjate, da je bilo tole edino pravilno.

LP Nyah

Mimogrede,

ali tale dr.Završnikova še sprejema nove?

Hvala.
LP

jaz bi pa vprašala, a se je že preselila na drugo lokacijo ali je še vedno na Razlagovi? In a je še ista tel. št.?

Tega na žalost ne vem…najbolje da pokličeš in vprašaš…
Tel. št. je 2282095 ….pa naj te neprijazna sestra ne odvrne:-))

LP Esy

preselila se je v Forum…Cankarjeva 6 D…tel št. je 2282095…

LP Esy

Mislim da si kar prav storila…sam če si poslala v ordinacijo,…dvomim da bo zdravnica tole prejela…
Že če bo sestra prebrala…pa se bo mogoče malo zamislila…:-)))Če seveda ne bo še neprebrano ramalo v koš…take stvari znajo res biti včasih kar delikatne:-))

LP Esy

Esy, najlepša hvala za podatke!

Nyah,….BRAVO ! ! ! ! ! ! !
Končno je ena nasla njen naslov in poslala,……me prav zanima kaj bo sedaj!!!!

Lahko bi vsaj katera povedala kaj lepega, ne pa da znate samo pljuvati po drugih ljudeh. Nisem še spoznala bolj prijazne medicinske sestre kot je ta pri dr. Završnikovi. Verjetno bi se večina pacientk strinjala z mano. Mogoče pa tudi ti nisi bila ravno takšna kot bi morala biti? Nisi edina njena pacientka-si le ena izmed mnogih, zato ne pričakuj da se bo vse vrtelo okrog tebe.
LP

Zelo sem vesela, da se je vsaj ena od mnogih pacient odločila, da napiše tudi nekaj lepega o sestri.

Sestro Ljubico poznam že zelo dolgo časa. Pravzaprav je ona tista, zaradi katere sem se izpisala od dr. Kolaričeve in prišla za sestro. Mislim, da je prečudovita sestra in da svoje delo res opravlja vrhunsko. Zmeraj je prijazna, dela hitro in pedantno, odgovori na mnoga vprašanja, da sploh ni potrebno iti do zdravnice in po nepotrebnem ustvarjati umetne gneče.

Nikakor pa se ne strinjam s tistimi, ki so napisali, da je zadirčna, arogantna, nevljudna in ne vem kaj ste še vse napisale.

Jaz mislim, da bi se morale tiste pacientke vprašati, zakaj jim je sestra rekla, naj malo počakajo zunaj. Zagotovo ne zaradi tega, da bi ona imela malo prostega časa, ampak zato, ker je bila pri njej druga pacientka, ki jo je sestra obravnavala. Vprašajte se, ali bi bilo vam prijetno, če bi se pogovarjali s sestro, ji govorili o svojih problemih, zraven pa bi nekdo poslušal? Verjetno vam ne bi bilo prijetno. In zato krivite sestro in pišete take stvari o njej? Mislim, da je to nepošteno od vas.

Ste se morda kdaj vprašale, kakšen je bil vaš nastop, ko ste prišle v sprejemno pisarno? Verjetno ste želele biti takoj pregledane, a žal to ni bilo mogoče. In za prav vse, je kriva sestra? Tudi sestra je samo človek in več kot dela, tudi ne more. Zavedajte se, da nista sestra in zdravnica v službi izključno za vas, da bi vam bili zmeraj na razpolago. Zraven vas, je tu še okrog 4000 pacient, ki imajo tudi probleme in potrebujejo pomoč. No, sedaj pa si izračunajte, koliko časa bi lahko bili v službi, da bi bili vsem na razpolago.

Verjetno vse tiste, ki so kaj takega napisale o sestri, ne delajo z ljudmi. Z ljudmi je namreč delati najtežje, a obe, sestra in zdravnica, to resnično dobro opravljata.

No, upam, da nisem bila predolga, a vseeno sem izrazila svoje mnenje.

Če pa bosta slučajno sestra in zdravnica prebrali to pošto, pa bi jima rada izrekla iskrene čestitke, da sta tako dober team- prijazni, uslužni in nasploh najboljši.

Lep pozdrav!

Zelo sem vesela, da se je vsaj ena od mnogih pacient odločila, da napiše tudi nekaj lepega o sestri.

Sestro Ljubico poznam že zelo dolgo časa. Pravzaprav je ona tista, zaradi katere sem se izpisala od dr. Kolaričeve in prišla za sestro. Mislim, da je prečudovita sestra in da svoje delo res opravlja vrhunsko. Zmeraj je prijazna, dela hitro in pedantno, odgovori na mnoga vprašanja, da sploh ni potrebno iti do zdravnice in po nepotrebnem ustvarjati umetne gneče.

Nikakor pa se ne strinjam s tistimi, ki so napisali, da je zadirčna, arogantna, nevljudna in ne vem kaj ste še vse napisale.

Jaz mislim, da bi se morale tiste pacientke vprašati, zakaj jim je sestra rekla, naj malo počakajo zunaj. Zagotovo ne zaradi tega, da bi ona imela malo prostega časa, ampak zato, ker je bila pri njej druga pacientka, ki jo je sestra obravnavala. Vprašajte se, ali bi bilo vam prijetno, če bi se pogovarjali s sestro, ji govorili o svojih problemih, zraven pa bi nekdo poslušal? Verjetno vam ne bi bilo prijetno. In zato krivite sestro in pišete take stvari o njej? Mislim, da je to nepošteno od vas.

Ste se morda kdaj vprašale, kakšen je bil vaš nastop, ko ste prišle v sprejemno pisarno? Verjetno ste želele biti takoj pregledane, a žal to ni bilo mogoče. In za prav vse, je kriva sestra? Tudi sestra je samo človek in več kot dela, tudi ne more. Zavedajte se, da nista sestra in zdravnica v službi izključno za vas, da bi vam bili zmeraj na razpolago. Zraven vas, je tu še okrog 4000 pacient, ki imajo tudi probleme in potrebujejo pomoč. No, sedaj pa si izračunajte, koliko časa bi lahko bili v službi, da bi bili vsem na razpolago.

Verjetno vse tiste, ki so kaj takega napisale o sestri, ne delajo z ljudmi. Z ljudmi je namreč delati najtežje, a obe, sestra in zdravnica, to resnično dobro opravljata.

No, upam, da nisem bila predolga, a vseeno sem izrazila svoje mnenje.

Če pa bosta slučajno sestra in zdravnica prebrali to pošto, pa bi jima rada izrekla iskrene čestitke, da sta tako dober team- prijazni, uslužni in nasploh najboljši.

Lep pozdrav!

lepo da imaš svoje mnenje, ampak en post pod enim nikom bi bil dovolj:-))

Tudi jaz sem napisala svoje mnenje, …in ja delam z ljudmi, vsak dan , tko da…spet pač izražam svoje mnenje….

In ja sem se obnašala čisto normalno, ne glede na to da sem veliko starejša kot zgledam, pa me je imela sestra le za šmrkljo:-)))

LP Esy

Lepo da je nekdo upal tole poslati zdravnici – mogoče pa bo kaj bolje.

Tudi jaz se strinjam s tabo. Mislim, da sta obe vredu-sestra in dr. Završnikova. Želim jima še veliko dela in veliko zadovoljnih pacient.

POzdrav. mene pa zanima kako dolgo je potrebno čakati da prideš na vrsto pri ginekologu oz da dobiš kontracepcijske tabletke? Hvala.

Lep pozdrav. mene zanima kako dolgo je potrebno počakati da prideš na vrsto za ginekološki pregled in da dobiš tabletke proti zanositvi? hvala.

Tudi sama sem pacientka dr.Završnikove že nekaj let. Je resnično odlična zdravnica in vredna vse pohvale. Ne morem pa se strinjati s tistimi, ki imajo tako “bleščeče” mnenje o medicinski sestri, ki je pri njej zaposlena. Stara sem 55 let, pa moram povedati, da osebe s takšnim odnosom, ko je tale sestra ne spadajo v medicinske vrste. Tudi sama imam hčerko, ki je medicinska sestra-vendar z “dušo in telesom”, zato sem nad obnašanjem sestre Ljubice zelo ogorčena. Njen neprijazen in aroganten odnos nikakor ne sodi v medicinske vrste. In ker pišem na podlagi svojih izkušenj verjamem, da je veliko, če že ne večina pacietnk nezadovoljna z njenim odnosom.Tako kot je napisala Esy, občutek dobiš kot d si res šmrklja, nad katero želi imeti ga.Ljubica prevlado.Naj vam opišem samo zadnji primer, ko sem bila naročena na pregled,
pa sem pozabila na datum. Žal se mi je to zgodilo resnično tokrat prvič. Ob tem, da imam veliko skrbi še z bolno mamo(rak na slinavki), mi je datum pač ušel. Ko sem naslednji dan ugotovila,
sem poklicala in se opravičila, pa se dobila kar precej hladen tuš od sestre, češ “DA SE TO NE ZGODI VEČ!! Sprašujem se, kaj se pravzaprav ta gospa sploh gre??? Žal takšno obnašanje ne sodi niti v družinski krog in odnos do svojih otrok, kajšele na delovno mesto! Z veseljem bi ta meil poslala osebno tudi dr.Zarvšnikovi, pa ga žal ne najdem! Če bo katera lahko pomagala, bom zelo hvaležna. Mislim, da bi bilo potrebno g. Ljubico postaviti enkrat na trdna tla!

Z lepimi pozdravi vsem,Zdenka

Kontracepcijske tabletke lahko dobiš takoj . jaz sem šla k tej ginekologinji, ker hodi tja sošolka, in ker se mi pač ne da iskat. sestra se mi zdi zelo vredu. dr. završnikova pa je tudi vredu.. še kr. me je sestra kar na prvem pregledu vprašala vse bolezni o mojih starših, o mojih boleznih in če želim imeti kakšno zaščito. in to je to. čist enostavno je vse skupaj 🙂

New Report

Close