Najdi forum

dr. Tanja Jordan

Uf, tej dnevi ko čakam, da bom lahko naredila test so tako dolgi… Zato bi v čakanju malo popasla firbec.

Dr. Jordanova je namreč moja G, pa me zanima, kako je pri njej v nosečnosti. No, moram reči, da mi je bila do zdaj res zelo v redu. Berem pa, da je pri enih G potrebno kupiti materinsko, pa delajo zelo malo UZ-jev, pa nič slikic ne dajo… Kako je s temi stvarmi pri njej?

Ona je tudi moja ginekologinja in lahko rečem, da je ne zamenjam. Všeč mi je, ker si vedno vzame čas, pa četudi je že davno prekoračila svoj delovni čas. Všeč mi je, ker ji lahko zaupam, pa tudi zato, ker me pregled pri njej bolj spominja na kakšen klepet ob kavici kot pa na zoprn pregled pri G. Sestra sicer vedno nekaj zavija z očmi, ampak zame boljše G ni.

Jaz sem bila pri njej tudi v obeh nosečnostih, pri drugem pa mi je celo ona naredila CR. Vse pohvale. Tokrat sem bila tudi veliko lepše zašita kot prvič.

Ne vem, kam hodiš, ampak pri prvih dveh mi knjižice ni bilo potrebno kupiti. Tudi jaz komaj čakam na prvi pregled, ki ga imam čez en teden…

dela v postojni? pri njej sem bila na 3D ultrazvoku in je bila odlična – namesto pol ure sva bila notri uro in pol, ker se je tako trudila, da bi prepričala tamalo, naj se nam le nasmehne v kamero 🙂 ful se je hecala, se pogovarjala z njo…skratka res lepo doživetje. te zdravnice sigurno ne bom pozabila.

Ja, dela v Postojni in v Cerknici…

sem jo imela pri porodu in še danes si mislim, da bi mi bilo težje, če je nebi bilo. ni prišla le na koncu po rojstvu otroka pač pa še pred potiskanjem, prišla je sredi noči, ko bi lahko spala (tisti dan je bila dežurna in menda nas je rodilo kakih 10 v njeni izmeni) in me vzpodbujala. taka domača topla ženska je to, tako da če moraš pri njej materinsko kupit, je to materialno gledano le majhen strošek, a kaj je to v primerjavi s tako predanostjo? srečno

Materinske ti definitivno ni treba kupiti. Drugače pa se pridružujem pohvalam predhodnic.

Je moja ginekologinja in tudi jaz jo lahko samo pohvalim.Njen odnos je tako po strokovni kot po človeški plati odličen. Vedno si vzame čas za pogovor, se prijetno posmeje, tako da je pregled pri njej res sproščujoč. Jaz je ne zamenjam za nič na svetu!Vse pohvale, res.

Materinske knjižice pa ti ni potrebno plačati.

Dr. Tanja je zdravnica z veliko začetnico, resnično zasluži vse pohvale, Žal mi je samo, da nisem bila pri njej že prej.

Oo, dr. Jordan je tudi moja zdravnica. Pri njej sem tudi rodila. Bila sem krepko čez rok in sem rodila z umetnimi v njeni izmeni. Ko sem bila 4 dni pred porodom v bolnici, me je hodila gledat, se zanimala zame.
Med popadki me je hodila gledat.
Je topla, prijazna, vedno si vzame čas, zna poslušat, zna biti pa tudi odločna, se zavzet za svojo pacientko tudi pred drugimi zdravniki (v mojem primeru je imel vsak svojo teorijo o datumu poroda).

Pregled je pri njej nežen in pozoren.
Meni je delala skoz uz med nosečnostjo, ker sem imela indicirano. Slikice pa da po želji.

Skratka, ženska in pol. Bi ji privoščila, da to bere, kar pišemo o njej. Lahko je ponosna nase.

Ja, res je super.

Živjo.

DR.Jordanova je tudi moja gin. Lahko se samo pridružim pohvalam predhodnjic.
Na vsak UZ je lahko šel mož zraven in pri vsakem pregledu je delala UZ. Pogovoriš se lahko vse z njo kar te zanima glede poroda. Zelo strokovna, človeška. V glavnem same pohvale.

Čez tri tedne imam PDP in srčno upam in samo molim lahko da bi bila zraven.

LP

Tudi jaz imam same lepe besede o njej je ginekologinja s srcem in si vzame čas zate.Brez nje jaz danes nebi bila v 17 tednu in se nebi veselila tega sončka,…
Tako da res Dr.Tanja Jordan HVALA VAM ZA VSE;….

Pred dvema letoma sem rodila in je bila ona prisotna pri porodu. Zakompliciralo se je, otročku je nehal biti srček in dr. Jordanova je zadevo tako čudovito speljala, da sploh nisem pomislila na to, da bi se lahko končalo tudi drugače. Krasna ženska je in celo življenje ji bom hvaležna za te trenutke!

HVALA, DR. TANJA!

P.S.: Marca spet pridem v Postojno in upam, da se ponovno ujameva 😉

mene pa zanima če katera ve ali bi se lahko naročila k dr. tanji jordan čeprav sem iz ljubljane? namreč v ljubljani skoraj noben ginekolog nima več prostora za nove paciente. =)

Dr. Tanja Jordan je zelooo fanj ginekologinja in je ne zamenjam. Imela sem 2 nosečnosti. Pri prvem porodu je bla zraven, pri drugem pa ne. Samo na viziti te pa spravi v dobro voljo s spodbudnimi besedami. Tako da dr.Tanji Jordan vse pohvale in še enkrat HVALA!!!!

Liliboo – ne sprejema več novih pacientov ker jih ima preveč in za redne preglede čakaš tudi do 6 mesecev.

Pzdravljeni

Jaz sem tudi njena pacientka,me pa zanima če dela še kje drugje kot v Postojni,saj v ZD Postojna dela samo ob ponedeljkih popoldan,v bolnišnici tudi med tednom ne dela(verjetno samo če je dežurna).Rada bi nujno govorila z njo in samo z njo,vendar se me naročili na pregled šele marca 2022.Imam občutek ,da tiste sestre kar same odrejajo kdaj koga naročiti na pregled.Prosila sem namreč za čimprejšnji pregled in ne verjamem ,da bi dr.Jordanova tako kasno naročila na pregled.

Če kdo kaj ve,prosim da mi to sporoči.

Hvala

New Report

Close