dr. stražar šk. loka vaše mnenje
Jaz imam dobrega. Pripeljala me je skozi dve uspešni nosečnosti, nikoli ni komplicirala. Meni to ustreza in sem zadovoljna, da sem se odločila zanjo.
Ima velik naval in je kot mi vsi le človek. Človek, ki lahko dela tudi napake. Jaz pravim – naj se vsaka zase odloči in potem to svojo odločitev tudi nosi.
Lena
ona je tudi moja G, in zaenkrat imam samo pozitivne izkušnje. Čez strokovnost, kolikor jo lahko ocenim, nimam pripomb, je pa zelo prijazna, kar ne morem reči za kar nekaj G, s katerimi sem imela opravka (odvisno, če ti to kaj pomeni). Je zelo prilagodljiva ambulanta (lahko kadarkoli pokličes, govoris z zdravnico po telefonu), kar je tudi važno, vse kontrole opravis v slabe pol ure in ne sedis celo popoldne, kot slisim pri nekaterih noseckah.
Res pa je, da je pri veliko pacientkah tko, da dokler je vse OK, je tudi mnenje ponavadi o G dobro, ko pa se kaj zakomplicira, pa so mnenja razlicna, vsak zdravnik lahko naredi napako in je samo clovek in posameznik le eden mnogih, ki pricakujejo cudeze od zdravnikov. Jaz sem npr. imela probleme z zanositvijo in sem dolgo odlasala z menjavo G, ampak prejsnja G je pomagala, vendar je blo zmeraj nekaj novih napak, katere sem potem sama odkrivala po netu in knjigah. Potem pa sem se enkrat odločila in prisla k strazarjevi, pa je ona naredila tocno tisto, kar sem pricakovala in dala zeleno luc za vse preiskave, ki dotlej ‘niso bile potrebne’, potem pa sem se v tistem ciklusu zanosila. Mislim, da je bil eden dejavnikov k temu tudi popolno zaupanje zdravnici (ceprav sem potem tudi tukaj prebrala različna mnenja o njej – kar bos gotovo izvedela tudi ti).
Vse dobro
mojča
Oj, jaz sem pri njej že od vsega začetka, ko mora dekle na prvi pregled, pa vse do sedaj, ko imamo že narašča in bom ostala še naprej. Meni je všeč, ker ne komplicira, pomiri pacientko ,ji pomaga z različnimi nasveti…vse se lahko opravi pri njej, ni potrebno dolgo čakati, …o njej vse OK. kar se pa tiče raznih govoric…bo pa bolj iz različnih “foušarij” privatnikov, pa kokodajsastih in opravljivih babnic, ki itak vse na glavo obrnejo, samo da imajo kaj delat! Pa zakaj ne bi začeli že malo bolj pozitivno gledat na vse delo, ljudi…iščejo se samo slabosti .
Mi gredo pa take stvari o mnenjih zdravnikov tudi že na živce…kaj pa drugi delavci, privatniki, direktorji?!
LP
ja, kar se pa tiče slikice, jo ne daje, ni imela slabega dne. ne vem zakaj ne, meni jo sicer ne bi mogla lepe narest, k se je skoz premikal, bi jo pa drugače prosila. To res ne vem, kva je finta, a špara pri papirju al kaj. Amoak zarad slikce, res da jo je fino imet, ampak jaz se zarad takih stvari, če ti je drugače OK, mislim sploh nima smisla razpravljat, so druge stvari, predvsem pa zdravje otročka veliko bolj pomembne od slikce. To je moje misljenje.
Vse dobro
mojča