Dr. Šijanec
Meni je zavzeto trdil, da nimam vnetja, in da si glede na to, kar on vidi, lahko bolečine samo izmišljujem. Ko sem po nekaj mesecih obupano menjala ginekologa, je ginekologinja skoraj kričala name, zakaj imam tako zastarano in zapacano vnetje in kje sem hodila. In sem ga potem intenzivno zdravila skoraj eno leto, pa še zdaj ni povsem v redu, ker so se po sluznici naredile neke zarastline. Ko sem to malo razlagala kolegicam, so mi povedale še bolj strašljive zgodbe, predvsem zato, ker pred časom še nisi mogel kara tako menjati ginekologa kot lahko to narediš zadnjih par let. Kar se mene tiče, bi mu žiher vzeli licenco, sicer pa baje tako samo še nekaj šušmari, sicer pa je menda že v penziji. Moje toplo priporočilo – bežite stran.
Tudi jaz sem imela neprestano glivična vnetja. Pa kaj drugega kot canesten nism dobila. In vsak mesec vedno znova in znova. Ko sem hotela menjati ginekologa, je trajalo skoraj pol leta preden sem uspela dobiti kartoteko in jo odnesti malo naprej, k dr. Petrovičevi. Kar kmalu sva vnetje pozdravili in v kratkem času sem tudi zanosila in kljub temu, da so glivice v nosečnosti pogoste, jih jaz nisem imela.
Toliko o tem. Dr. Petrovičeva je zelo super ginekologinja in sem z njo zelo zadovoljna.
Moje priporočilo, čimprej stran!