Najdi forum

Prosim, ali mi lahko kdo pove kako priti do skupine, ki jo vodi dr. Sanja ROZMAN,oziroma ali kdo ve naslov dr. Sanje ROZMAN kamor bi ji lahko pisala.
V upanju, da kdo zna odgovoriti na moje vprašanje lep pozdrav!

Mislim, da je imela pred casom dr. Sanja Rozman rubriko v prilogi Dela ONA.
Morda bi se splacalo najti kaksno staro prilogo in posikati tam naslov, ce je
bil objavljen ?

Rubriko ima tudi v reviji Viva. Poglej tja, če ima objavljen kakšen naslov ali telefonsko.

Kot vem, jo lahko dobite na Centru za rehabilitacijo Soča.

Kdo pa je ta Sanja Rozman in s čim se ukvarja

jaka

V primeru, da je res ne poznaš, nekaj smernic:
Avtorica 3 knjig: Sanje o rdečem oblaku, Peklenska gugalnica in še ena..k’ se ne spomnim naslova.
Vodi pa terapevtske skupine za ljudi zasvojene z raznimi sredstvi in vedenji. Ne ukvarja pa se z alkoholiki in narkomani.

Sanja Rozman je ena gospa (sicer zdravnica), ki se posveča (tudi) nekemičnim odvisnostim, se pravi odvisnostjo od odnosov, hazarderstva, spolnosti… Po njenem (in jaz ji verjamem) veliko partnerskih zvez v Sloveniji temelji (tudi) na odvisnosti.

Sem bil na enem njenem predavanju, kjer je rekla, da novih ljudi v svojo terapevtsko skupino ne sprejema več, razen izjemoma, če kateri od obstoječih preneha hoditi in naredi “prostor”. Mislim pa, da si želi narediti več takih terapevtskih skupin, vendar ji manjka kandidatov, ki bi jih vodili… Navalite forumci..;))))

Mi je všeč, ker je veliko doživela na lastni koži, in je zmogla to moč, da se je ločila od moža hazarderja in začela življenje na novo…, danes je baje super srečna…. Mislim, da so njene knjige “obvezno čtivo” za tiste, ki iščemo…, vendar tudi ona ni idealna in tudi njej bi lahko očitali kakšno malenkost ( kot Košičku ali Ruglju…)

Nekje sme izbrskal:

Skupina Sanje Rozman 01 140 72 79

New Report

Close