Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza dr. Rot

dr. Rot

Zdravo,
zanima me, če kdo hodi k nevrologu dr. Rotu na Polikliniko v nevrološko ambulanto. Je v redu ? koga priporočate ? Hvala.

dr. rot je zelo uredu zato se ga kar drži z vsemi štirimi, če pa nimaš možnosti pri njemu pojdi k dr horvatovi, je zelo dobra

Dr. Rot je zakon. Kar drži se ga če imaš možnost.
Je zelo uredu, meni je on postavil diagnozo in ko sem videla, ko sem bila v bolnici, kako se posveti vsakemu posamezniku sem se takoj odločila da bo on moj zdravnik.
Mogoče ima en mali minus.
Pove direktno in samo bistvene stvari, kar pa te zanima več, ga je treba pa kar vprašat – nerad ovinkari.

Kar obdrži ga !!!!!!

LP s.o.s

Stran od dr. Rota, ker nima osnovnih človeških vrlin. Prav tako je katastrofa d. Kovačičeva. Priporočam dr. Kambič Mojco.

meni je dr, rot čisto vredu. on me je sprejel na nevrološko in po 10 dneh sem imela diagnozo. se pa strinjam da je zelo direkten nič ne muti kar pove. no meni je to kar všeč. zakaj bi olepšal stvari je kar je bo kar bo

No, bila sem pri njem, pa moram reči, da sem zelo razočarana. Dal me je na lumbalno punkcijo, pa je 5x zabodel, pa še ni mogel ali znal narditi, tako, da me je odslovil in prstavil na drugi datum. Sploh pa se je kasneje izkazalo, da imam tumor , na katerega pa on sam sploh, kljub očitnim znakom, ni pomislil . Vsak ima pač svoje mnenje in moje je tako.

Tudi jaz imam slabe izkušnje s punkcijo, trikrat sem bila zabodena, pa še potem ni kaj prida pritekla tekočina, čeprav me je zraven pičenega mesta še stiskal na vse mogoče načine. Ni besed, na punkcijo ne bi šla nikoli več.
Bila pa sem v Mb bolnišnici in še zdaj ne vem ali je tako nestrokovno delal, ali pa imam hrbtenico tako uničeno, da ni našel prave točke.

Če te lahko vprašam, kje si imela tumor? Tudi jaz sem ga imela.

Lp

Dr.Rot je zelo v redu,drugače pa še dr.Horvatova in dr.Šegatova.

Lp

Lumbalna punkcija ni odvisna samo od zdravnika ampak od sreče tudi. Če ni likvorja tam potem nima kaj pritečt. Mene so probali trije različni pa je blo vseeno treba 4x ponovit.

Hay ,

pri branju vsega na tem forumu , eni prav hrepenite po tej diagnozi . Mi , ki smo na vozičku , se zatečemo do nevrologa , ki nam je na raspolago . Vsi so dobri , dobeden nas ne želi pokopat .
Bolezen je naša , ne od njih !!!!!

Imam jo 15 let in popolnoma odvisen od staršev , tudi jest ne morem sam .
Groznooooo, s čim se eni obremenjujete

LP

Marko

Žal mi je zate Hay, ampak verjemi, da vsak nase gleda, da pride v dobre roke! Moja nevrologinja me ni jemala resno in če ne bi zamenjala zdravnika, bi se vse skupaj končalo drugače. Se ti ne zdi, da je dobro imeti dobrega nevrologa, ki ti daje občutek, da ima čas zate in te posluša? Ne pa da čakam 3h v čakalnici in pridem k doktroju, ki pa me v 5min pregleda, napiše tablete in to je to! Ne, jaz tega nočem!
Eni se obremenjujejo s hujšanjem- otroci v Afriki sploh ne vejo kaj je DIETA! zato je obremenjevanje del življenja, ki ga moreš sprejet… Brez zamere ampak vsi smo krvavi pod kožo!

vsi omenjeni nevrologi so odlični tudi tisti, ki delujejo po drugih delih slo, plus prednosti ima pa horvatova, saj je bila v zda nekaj časa in v slo prinesla veliko izkušenj prav tako zdravil, dr.rot ti bo pomagal saj je vsem do sedaj
NE BLATITE NEVROLOGOV,KONEC KONCEV SO IZOBRAŽENI ZA NEVROLOGA A NAJ ZDRAVILO ZA MS JE MATI NARAVA
VSO SREČO PRI OKREVANJU

Tudi jaz hodim k njemu na polikliniko in bil je tudi moj sobni zdravnik, ko sem bila na punciji na nevrološki.

Predvsem mi je všeč, ker si vzame čas, razloži čisto vse, kar vprašaš, meni je všeč, da direktno pove, kar je treba.
Še posebej pa mi je všeč, ker me ni silil s kakimi zdravili, saj razen 2x nevritisa v 15 letih kakih drugih problemov nimam.

PS: Na polikliniki še nisem nikoli čakala več kot 5-10 minut čez naročeno uro, nazadnje sem bila na obdelavi pri sestri (test hoje in UZ) skoraj 1/2 ure pred naročenim terminom, ker sem pač prej prišla (nisem iz LJ).

Bila pri njem zaradi možne poškodbe živca. Zelo neprijazen, osoren, nezainteresiran, ni se posvetil, ignoriral vse, kar sem povedala. Pri njem sem se prvič vprašala, zakaj sploh je zdravnik… Veliko razočaranje. Kasneje je drugi doktor potrdil, da imam poškodbo obraznega živca.

New Report

Close