Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr.Rosič -Ptuj,kje ima ordinacijo?

dr.Rosič -Ptuj,kje ima ordinacijo?

dr.Rosič -Ptuj,kje ima ordinacijo?
Napisal: andy25
Datum: 12.07.2009 12:54

pozdravljene¸

prvo se opravičujem,ker še neznam glih,kako kaj treba!

rada bi menjala G in me zanima kako je dr. Rosič iz Ptuja,velike ga hvalijo! in kje se nahaja?namreč našla sem dva različna naslova! al je bolši dr.Lukman?
pomagajte mi tako težko se je odločiti,rada bi pa res enga strokovnjaka?

hvala

Ordinacijo ima pri termah Ptuj, naslov je Pot v toplice, tel je v imeniku!
Zelo zadovoljna z njim, je v težkih situacijah pravilno ukrepal.
Za dr. Lukamana pa lahko rečem, da sem imela zelo + izkušnjo, saj je na porodu rešil mojega sina, pravi čas se je odločil za sekcijo in ni okleval, kar bi bilo usodno za otroka!
Je pa baje tudi dr. Šučur dober, on pa dela v dispanzerju za žene v ZD Ptuj!

hvala!

full se je težko odločti! upam da še bo kira kaj napisala za lažjo odločitev!!

pa pa

jaz imam dr. Lukmana. Nimam ene slabe besede za njega in pravtako za sestro Vero. Sem pa tudi za dr. Rosiča slišala, da je baje odličen.

Če ne bi bilo dr. Mileta (dela v porodnišnici) bi se takoj odločila za dr. Rosiča. Pri njem sem bila na nuhalni in je res super.

hvala vam!
sem se odločla za dr Rosiča,bom kr jutri poklicala in vprašala,če še sploh vzamejo kako novo pacijentko?
upam samo da niso na dopusti?

pa pa

pozdravček

meni je Rosič tako všeč,da se še zdaj vozim k njemu,čeprav sem se preselila v gornjo Radgono.Res je super.sestra tudi.
Ko se boš naročala,pihni sestri na dušu,da si slišala tooliko priporočil in dobrega glede dr. Rosiča,pa te bo verjetno vzela.Drugače ima ogromno pacientk,vendar če ji malo tako pihneš na dušo,te baje mogoče vzame.
pa javi kako si rihtala!!!
Vso srečo
papa

ojla

zgleda da je res super,če se od tak daleč voziš k njemu!

sem klicali in tako kot sem napisala sem imela “srečo” in so na dopusti!! upam da bom imela naslednjič več sreče!
ja pa sej ga vsepovsod full hvalijo,nisem še ene slabe besede slišala čez njega! koliko se pa kaj čaka da prideš k njemu na pregled? a moraš kartoteko od prejšnega G prinesti zraven?

pa pa

hejla

veš,jaz sem šla kar k med.sestri od svoje bivše ginekologinje,pa ji rekla,da sem se preselila(to sicer ni bila resnica in nisem ponosna na to,je pa bil najboljši izgovor,ker je bila res obupna in med drugimi zafurala tud mojo prijateljico,ki je skoraj izgubla otročka,ker v zadnjem mesecu nosečnosti ne naroča na pregled vsak teden kot bi morala na kontrolo in v porodnišnici niso mogli verjet,ker so ji manjkale tudi neke nujne preiskave), pa sem jim povedala da bi šla k dr. Rosiču in povedala naslov (mislim da je Pot v toplice 9, ptuj, za vsak slučaj pa preveri)
in so kar oni poslali mojo kartoteko k njemu.Potem sem itak dobila pri Rosiču novo,določene stvari je prepisal iz stare…
Na pregled če ni nujno,se pa čaka odvisno,zdaj ko so dopusti res nekoliko dlje…nebi ti pa znala točno povedat,ker sem ga zamenjala tik preden sem zanosila in hodim sedaj na te redne preglede,no, 31-ega julija imam nuhalno…
Meni je bilo malo čudno,ker je pač moški,ampak je pa tak prijazen in tako strokoven,poleg tega so vse moje prijateljice pri njemu in sem slišala samo dobre stvari o njem,pa tudi jaz osebno nimam nobene pripombe glede njega….res je fajni in ga ne zamenjam več za nič na svetu,čeravno se tak daleč vozim,ampak mi je vredno…
trenutno pa imajo res dopuste je,nevem sicer kako dolgo,poskusi čez nekaj dni ponovno…
pa javi če še jemljejo,ker bi moja sestrična tudi šla k njemu.

lep sončen dan želim
papa

Pozdravljene!

Sicer je že dva meseca od vaše debate, pa bom vseeno pripisala:-)
Tudi jaz hodim k Dr. Rosiču že par let, sedaj sem se pa preselila začasno v Celje in se še vedno vozim k njemu. Res da sedaj, ko sem noseča, je to bolj pogosto, ampak mi ni žal, ker res lahko rečem samo vse dobro o njem, pa tudi sestra je ok.
Tako da andy25, upam da ti je uspelo zrihtat in da boš zadovoljna pri njem:-)

Dr.Rosič je bil je res dober zdravnik…kar pa za njegovo namestnico hcerko Majo Rosič ne morem recti. Dela robotsko, po sistemu. Ne poglobi se v nobeno težavo. Njej je glavno da dve leti po kovidu sedi v ambulanti v skafandru in teži z pravilnim nošenjem maske.

Če imas kasicno vnetje za katero napise klasicni antibiotik to gre.  Ampak na pamat, ne bo te dala na noben test, bris – kar bi mogoce ordinacijo stal kaksen euro. Edino ultrazvok- ker ga že ima v ordinaciji. V glavnem če si zdrava in hodis k njej super. Ampak ce imas tezave- ne pricakuj da ti bo pomagala- še napotitve kam drugam ne ve. Ce prides z vnetjem te ne po vzela- ker moras biti narocen! To pomeni da moras naprej predvidet kdaj bos dobila vnetje in se en teden prej narocit- norost.

New Report

Close