dr. Romanovič
Morda se obnaša ”arogantno”, predvsem do ljudi, ki se ga bojijo, oziroma niso iskreni. Ker se pri njem težko dobi termin, smo poskušali z bioresonanco drugod. Porazno, porazno v primerjavi z dr. Romanovičem. Moja družina mu bo resnično na veke hvaležna, ker nam je pomagal in se poglobil, ko so nad mojim sinkom obupali vsi drugi. Zdelo se nam je, da smo vstopili v drug film, v drugo življenje, kot bi se zbudili iz nočnih mor. Sin je bil močan hiperalergik imel je hud atopični dermatitis, približno 95% hrane ni smel jesti, tri in pol leta je odraščal praktično brez vitaminov, telo je zavračalo vso sadje. Ko je prijel jabolko v dlan mu je dlan otekla. Sedaj je 93% bolje. Jabolka ima najraje. V veliki meri je pozdravil tudi mene in celo našo družino. Ko pogledaš za ‘aroganten odnos’, vidiš čoveka, ki mu ni vseeno in resnično hoče najboljše za svoje paciente. Predvsem je velik strokovnjak. In dejansko zamerim ljudem, ki se uvarjajo z bioresonanco zaradi profita in s tem tej vrsti terapije zaradi slabih izkušenj s šalabajzerji zapirajo vrata. In to slednje odtehta vse, je strokovnjak in če starši ne morejo skloniti svojega EGA na račun zdravja svojih otrok, potem ne vem, če si resnično zelijo ozdravitve. Za tak napredek svojega otroka, sem pripravljen storiti vse. Z dr. Romanovičem nismo imeli nobene slabe izkušnje, nasprotno moj takrat 3 in pol leten otrok je do njega začutil globoko spoštovanje, neverjetno kako je začutil, kaj je doktor storil zanj.
Ula opiši, svojemu otroku, kaj vse bo lahko jedel če bo pridno držal palice, povej mu nekaj njegovih naljubših pravlic. Vzemi kak bombon s sabo. Resnično imate privilegij. Doktor je pač oseba, ki za svoje delo potrebuje mir.
Vesel sem za vas.
lep pozdrav
Gruber,
me veseli, da imate pozitivno izkušnjo, čeprav me je ob vsem napisanim zmotil bombon. Sama sem šla skozi hudo kalvarijo, poskusila sem vse, pa… Kaj porečete na to, da ko sem prevozila vsak dan 130 km, ko pa smo prekinili terapijo za 3 dni, pa smo pristali v bolnici in to za 60 dni, saj je bilo stanje katastrofalno. Ko sem poklicala dr. Romanoviča, da naju na dogovorjeni termin ne bo, ker je bila situacija taka, da smo morali nujno v bolnico, je odvrnil le to, da ne prevzame odgovornosti in ali potem ne mislim priti na terapijo. Hudo in predvsem stresno. Si morete misliti v kakšnem precepu sem bila, ko sem govorila zdravnici, da sem otroku dala jesti hrano, ker je bila nevtralizirana, kljub temu da sem vedela, da je nanjo hudo alergičen in da mu je po medicinskih izvidih ne bi smela ponuditi. Pričakujem repliko.
Tij, drugega kot to, da mi je resnično žal, da se vam je to zgodilo in upam, da se bodo alergije pri vas vnesle ali izginile, ti ne morem reči.Nam je k sreči doktor pomagal.
Znano mi je ko uradni zdravniki preprosto tavajo v megli in si zatiskajo oči pred ”alternativo”, namesto tega nekateri raje futrajo naše otroke z antihistaminiki, ki vsaj v našem primeru niso pomagali nič. Groza je ko dojenčke držijo na njih po mesce. Bioresonanca je dokazano mnogim pomagala.Pomagala pomeni tudi, da jih ni ozdravila ampak omogočila kolikor toliko normalno življenje. In če bi uradna medicina sistematično analizirala uspehe drugih,bi nam lahko svetovala, predvsem pa bi bili vzpostavljeni kvalitetni kriteriji.
Lahko bi zdravniki samo iztopili iz svojih okopov in poslušali paciente. Že s tem bi si nabrali dovolj izkušenj in nam svetovali, ne pa da jim moramo našo željo po ozdravitvi otrok prikrivati.
Logično je, da bomo poskušali vse, če oni niso sposobni narediti večje spremembe. Ampak tu so potem že ogorženi in prestrašeni, da njihovo dolgoletno prepričanje in šolanje pade v vodo. Pa ni res.
Vidiš, vse to se mi je pletlo po glavi, ko smo iskali rešitve. Tij tebi in tvojemu otroku želim otrokove ozdravitve. Nas kot družino je to združilo z ženo pa nisva nikdar dovolila, da bi kdorkoli enkrat rekel našemu, da je revček.
Vse najboljše tebi in tvoji družini
Gruber
dr.Romanovič? Agresiven, primitiven in skrajno žaljiv!
Tako žaljivega in nesramnega odnosa še v življenju nisem doživela od kogarkoli, ki ljudem nudi kakršnekoli storitve. Če je že imela ura bioresonance pri njem kakšen pozitivni učinek, ga je njegov primitivni odnos popolnoma izničil. Enkrat in nikoli več!
Če bi mi kdo razlagal, da lahko ima človek s tako primitivnim odnosom vrsto upajočih, ki so mu pripravljeni polniti žepe in prenašati njegovo poniževanje, mu ne bi verjela.
No da napišem še jaz našo izkušnjo. Bili smo pri dr. Romanoviču in nikakor ne morem reči da je arogantn ali primitiven. Je drugačen – to priznam, ampak pod nobenim pogojem pa ni nesramen ali žaljiv. Pa tudi če bi bil bi potrpela, ker je naši punčki močno pomagal! Zdravniki so jo fialli z antibiotiki, antihistaminiki in kortkosteroidi. Ja ful jim hvala – dobila je kandido!!!
Samo to bom rekla, če me kdo vpraša za mnenje o dr. Romanoviču: PEJTE!! Res je vredno.
Zakaj je do vaše hčerke bil znosen, ne vem. Jaz sem odrasla ženska, obiskala sem ga enkrat in po obisku sem se počutila kot bi mi nekdo zlil kup gnoja na glavo in me še parkrat boksnil v trebuh. Nisem ga prav nič provocirala, pač prišla sem na zdravljenje – in dobila tak odnos.
Istočasno je bila v ordinaciji ženska s srbskim imenom, do katere se je čisto raznežil kako lepo ime, da ima. Jaz imam slovensko ime in priimek in sem avtomatično vredna nič? Zakaj že? Poleg tega v njegovi ordinaciji ni niti milimetra privatnosti – moje (in sosedine) zdravstvene težave je vpil na ves glas, da smo lahko vsi (tudi ljudje v čakalnici) slišali vse en o drugem. Vrhunska profesionalnost!
Sicer pa, kakor komu paše. Eni so pripravljeni požret tudi takšno poniževanje in zanj celo mastno plačat. Jaz bom na bioresonanco raje šla h komu, ki me bo obravnaval kot človeka, ne pa kot “stoko”.
Skoraj se moram javiti v tej temi. Sama sem bila lani pri dr. Romanoviču in lahko rečem, da mu je uspelo nekaj, nad čimer je navadna medicina obupala. Od malega sem imela razne alergije (starši alergiki, stari starši alergiki…), in bolj močne tablete kot sem jemala, slabše je bilo. Lani sem postala praktično alergična sama na sebe! Nisem smela jesti skoraj nič, saj sem imela obupne prebavne težave, če sem bila notri sem nonostop imela težave zaradi pršice ali pa kakšne plesni, vzunaj pa tako ali tako ni bilo za živet – hud seneni nahod in alergija na vse kar cveti, na vse trave, na vse zeli, vsa drevesa… Skratka obupno. Za dr. Romanoviča sem izvedela čisto po naključju od prijateljice, v Rogaško nisem hotela, ker vem da samo “nategujejo za denar”(poznam primere ki tja hodijo že vsaj po 2 leti, pa je samo malo boljše). K Romanoviču pa sem morala iti 9x, ker je bilo z mano res hudo. Po 17 letih sem bila celo leto veliko vzunaj, brez tablet, prvič po tako dolgem času. Čudež.
Glede odnosa pa lahko rečem, da je malo drugačen, ampak nesramen ni, razen če vzamemo vsako stvar preveč osebno – to je pa naš problem in ne njegov. Jaz sem se z njim enostavno nazaj pohecala, pa je bil potem še bolj zabaven – res pa je, da imam sama velik smisel za humor in za razne dvotipe ali ironijo.
Glede srbskega imena – sama sem Slovenka s slovenskim imenom in priimkom in me ni nič žalil ali karkoli, če je prišel kdo srbske narodnosti se je z njim pač pogovarjal srbsko (in kaj potem? Spomini na korenine pač, za to ne moramo človeka obsojati).
Konec koncev pa gre za to, da če gremo na bioresonanco, tja ne gremo z zdravstveno kartico. Sami se odločimo za to, in če lahko koga obtožujemo za “neuspeh”, lahko samo sebe. Za to, da se stanje izboljša moramo verjeti, da se bo izboljšalo. Še ne veste, kakšno moč imajo pozitivne misili? Bolj kot razmišljamo kako smo bogi, slabše nam bo šlo. Sama imam veliko zdravstvenih težav, a vendar sem trdno verjela, da se bom znebila vsaj alergij, in uspelo je – nekaj zaradi česar sem veliko časa prejokala, saj sem bila 17 let dejansko izolirana. Zame je to mala zmaga in potrdilo, da se stvari dajo izboljšati.
Pa še nekaj moramo upoštevati: vsak od nas je drugačen. Nekaterim uradna medicina pomaga, drugim pomaga alternativa, tretjim kombinacija, nekaterim pa na žalost nič od tega…kako bomo življenje sprejemali, pa se odločimo popolnoma sami.
Lp
Zelo nerada se spuščam v polemike, zato se ne bom.
Napisala bom samo dejstva:
dr.Romanović je edinstven pri alternativni metodi zdravljenja aliergij in še marsičesa drugega. To lahko spozna prav vsak, ki se mu zaupa.
Ni pa čudno, če mu pri tej masi bolnikov, katero resnično uspešno lahko pozdravi, na žalost, samo on, kdaj pa kdaj popustijo živci.
Koliko ljudi, toliko čudi.
Ne bodite neučakani, nezaupljivi, ne postavljajte neumnih vprašanj in pozdravil vas bo.
Lep pozdrav!
Mira Eržen
p.s.: otroke ima zelo rad
Ko sem jaz klicala, da bi naročila svojega sina, me je zmotilo to, da mi je njegova žena ob naročilu na datum rekla, ko sem malo povprašala o tej zadevi, naj si kar preberem glede bioresonance na internetu, da je tam dovolj podatkov in da oni nimajo časa razlagati o tem. Ter, da ob prihodu nikar ne postavljam kakršnihkoli vprašanj, ker da njen mož nima časa, ker se mora skoncentrirati na paciente in delo…… ter da nima časa za to.
Da pa prihajamo na lastno odgovornost.
To me je tudi odvrnilo od tega, da bi šla.
Ko zbolim in grem k zdravniku ne samo odprem usta, da mi pogleda grlo, dvignem majico da preveri dihanje itd….ampak se vedno še kaj pogovorim, čeprav gre vsako leto za iste stvari, kot so angine, viroze, gripe…nekaj kar tudi piše na internetu.
Takšen odnos mi je malo čuden, pridi, plačaj,pojdi in mi ni všeč. Poleg tega, da je ogromno takšnih, ki jim ta terapija pomaga, je tudi ogromno takšnih, ki jim ne pomaga nič, oziroma,je njihovo stanje še slabše. Ti ta drugi pa ponovadi molčijo, ker jih je sram in le malokdo spregovori o tem.
Pred kratkim sem peljala hčerko k dr. Romanoviću na Vrhniki. Hčerka je stara šest let in ima alergije in atopijski dermatitis. Že na samem začetku je bil dr. Romanović zelo neprijazen in še pozdravil ni, vendar sem potrpela, ker je šlo za hčerko. Potem je odkril cel kup alergij, za katere nismo vedeli, in smo hodili k njemu dva meseca na terapije (zdaj bi rekla »terapije« pod narekovaji). Po eni izmed zadnjih seans je rekel, da je zdaj hčerka ozdravljena alergije proti mleku in da ga že ob prihodu domov lahko popije, kolikor ga hoče, da ji ne bo nič. Po pitju pa mleka pa se je spet pojavilo intenzivno srbenje (še dobro, da hčerka nima hujših reakcij kot nekateri alergiki). Naslednjič sem zdravilcu omenila, da se po mleku še vedno praska, pa je rekel, da jo je on ozdravil proti določenemu mleku in da je hčerka mogoče pila mleko drugega pridelovalca. Da naj prinesemo mleko, ki ga je pila, in on da jo bo ozdravil. To pomeni, da bi morala za vsak izdelek (npr. vsako vrsto jajc, mleka, mesa …) prinesti točno tisti izdelek, da jo ozdravi proti njemu in vsakokrat pri zdravilcu pustiti npr. 50 evrov.
Skratka, dr. (dr?) Romanović ni moji hčerki pozdravil niti ene alergije. Denar je bil vržen proč, pa bi ga rade volje dala veliko več, samo če bi terapija delovala. Ves čas je bil zelo osoren do mene in moji hčerki rekel, da mu nisem simpatična. Simpatična pa mu nisem bila, ker sem včasih kaj vprašala in mu je šlo to na živce, čeprav sem pazila, da ga z vprašanji ne bi motila med delom.
Tega ne pišem, da bi tega gospoda očrnila, ampak v premislek vsem, ki slepo verjamete (verjamemo) in se skušate (skušamo) okleniti vsake rešilne bilke. Ni vse zlato, kar se sveti. Menda si aparat za BICOM lahko danes kupi že vsak, priložena so celo navodila. Menda je vsa čarovnija samo v razlagi oz. odčitavanju aparata.
Pa še to: nekdo je zgoraj zapisal, da pri otrocih terapije dr. Romanovića ne delujejo. Kaj pa če pri odraslih delujejo samo zato, ker so bolj dovzetni za avtosugestijo?