Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr.Reš in dr.Uršula Reš??

dr.Reš in dr.Uršula Reš??

Pozdravljene!
Jaz sem hodila k dr(gin.).Jordan v Postojno,zdaj pa sem slišala,da jo je zamenjala gin.Uršula Reš(in še en priimek,ki sem ga pozabila).Zanima me,če katera ve,ali je ga.Uršula kaj v sorodu z dr.Rešem?In ali se gre lahko na IVF k dr.Rešu z napotnico ginek.,ali je samo privat-keš?
Sama sva z partnerjem po zdaj že 4,5leta neuspele zanositve začela hodit na ginek.v Lj,kjer bi imela samo še 1 obisk pred vlogo za IVF,vendar sva vse skupaj pustila(moja nova bolezen!).Zdaj bi pa poiskusila pri dr.Rešu,če seveda lahko z napotnico?
Vsem se prav lepo zahvaljujem za odgovore in vas pozdravljam!
Drage sotrpinke bodite fajn!!

Uršula Reš je hčerka g. Reša. L.P.

Hvala za odgovor!Ali morda tudi ti hodiš k njej?

Draga moja, glavo gor, nikar ne obupaj prehitro. Za Uršulo vem, ker sem pred mnogo leti sama hodila k dr. Rešu štiri leta, na koncu se je le izcimil naš sedaj že 14 in pol letnik. Klomifenski otrok.
No in ko sem toliko časa hodila k njemu “težit” mi je na enem izmed pregledov, ko se bila še posebno črnogleda povedal, da ima sam tri otroke, ime Uršula sem si pač zapomnila. Sem jo pa slučajno spoznala pred leti tudi osebno (v Koronarnem klubu) in je zelo prijetna oseba. Kolikor sem imela stika z njo (kot z osebo, ne zdravnico), ti jo priporočam. Verjamem pa tudi, da je pri takšnem vzoru doma tudi visoko usposobljena.

Vidiš, ravno včeraj sem se dogovorila z ga.Mojco iz Društva za obisk pri njej, ker se tudi midva ponovno že kar lep čas spopadava z istimi problemi kot pred toliko leti. Nobena pot ni brez veze. Več jih poizkusiš, lažje na koncu najdeš tisto pravo.

Drži se in mnogo sreče. Blanche.

Živjo!

Uršula Reš sedaj opravlja tudi preglede nuhalne svetline v Dravljah.

K dr. Rešu lahko gresta tudi z napotnico, vendar vama pri njemu pripada le en postopek letno zastonj.
Srečno,
Rosana

Vsem se lepo zahvaljujem za odgovore,se bom po novem letu naročila na pregled,k njegovi hčerki,ki zdaj zamenjuje mojo ginek.in me bo mogoče ona poslala k njemu.
Še enkrat hvala in srečno vsem !!!!

Tudi jaz sem namesto dr. Jordanove dobila dr. Urso Res-Muravec in moram reci, da sem navdusena. Z njo se lahko res pomenis o vsem in kolikor sem zasledila na iternetu (popovi zdravniki-tam tudi odgovarja) je ze tudi svetovno priznana na podrocju neplodnosti.
Jo toplo priporocam in mislim, da si ne bos zelela vec k njenemu ocetu 🙂

Pa vso sreco !

Mojca

New Report

Close