Dr.Reš
Hanahx
kaj bi rjavi izcedek pomenil ne vem.
Sam mislim, da bi bilo to kar konec pa ne. Saj si sredi ciklusa. Endometrij 11 pa vem, da je baje super, tudi 4 folikli so super. Jaz bom pri teh rezultatih z veseljem šla na punkcijo 🙂
Drži se. Jaz sem pred tremi leti imela eno samo celico na punkciji, ki se je oplodila in imamo rezultat doma.
Nič slabega razmišljati, z dobro voljo pojdi jutri v Postojno in bo. Bomo fejst držale pesti zate jutri :-))))
Drage moje…
vse ki ste držale pesti zame…
po včerajšnjem obupno težkem dnevu,psihično in fizično,so me danes na punkciji počakale tri zrele celice,ki so zdaj v Postojni in jih grem iskat v nedeljo.
Bilo je psihično kar hudo,treslo me je in malo bolelo,ampak se da…izcedka ni več…krvavim tudi ne..malo še boli,ampak je mimo že par urc in je vedno bolje..
punkcijo je delal DR.REŠ in res lepo dela.
Pa smo prežveli…hvalabogu konec…zdej pa sam čakat…
držte se…držim pesti za vse….ve pa dejte zame:)
od kje zagreb
Cena samega postopka je bila 2533 eur . Notri so vključene vse injekcije pregledi z uz in natisnjenimi slikami s folikli, punkcija in injekcije 5 kom pred et. Injekcije pomagajo pri vgnezditvi zarodka. Po končanem et greš pa četrti in sedmi dan še vsakič po tri injekcije. No in sedmi dan imaš tudi uz ki vidi ali so se zarodki prijeli ali ne. Zraven moraš jemati še zdravila ki ti jih predpiše na recept te stanejo pa okol 50-70 eur. Ko greš pa prvič na pregled oz posvet je pa cena okoli 105 eur.
lp
Eno bom dodala pa nočem biti nesramna ampak sem se naučila, do 5 dni zdržijo le najboljše najbolj kvalitetne, tako so mi razložili v Brnu in ko sem gledala video njihovga razvoja
tudi tisti, ki so 3 dan zgledal super so eni porpadli do 5 dne…
načeloma ima 5dt boljši uspeh od 3dt, 2 dt pa se sploh uporablja res redko