Dr.Reš
Saj jaz bom tudi prosila za majski termin,da ta ciklus opravim še hormonske teste. Grem kar s papirji tja, in upam na avgustovski postopek. Pri nama je problem slab spermiogram, tako da upam,da bo šlo hitro 😀 Kaj je pa problem pri vama? Upam,da bova približno isti čas za postopek, bi mi prav prišla “družba” za spodbujanje 😉
Ja,seveda…[email protected]
me not blond
tudi jaz imam endometriozo in sem v postopku v Postojni. Kaj tebi so endometriozo operirali? Jaz imam za seboj že dva neuspešna transferja, zarodek kljub dobri kvaliteti- po mnenju embriologa se ne vgnezdi. Lahko če želiš tudi zasebno poklepetamo o tej endometriozi in si izmenjamo izkušnje. Lahko mi pišeš tudi na mail če želiš [email protected]
Jaz imam endometriozo in sem pri Rešu že zanosila leta 2010.
Ko sem pregledovala svojo prejšnjo dokumentacijo sedaj vidim, da mi manjka test krvi, ki ga delaš 4. dan menstruacije FSH, LH, Prolaktin, tako da po moje maja ne bom šla v postopek, če bo hotel še ta test imeti 🙁 (a to je hormonski test?)
Za junija pa nisem sigurna, ker bi nosečnosti test imela v juliju. Sem klicala v Dravlje kako je za junij, pa je rekla sestra, da načeloma dela v juniju transferje, da saj se bom vse zmenila v ponedeljek. Oh, kje je ponedeljek,……