Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dr.Reš

Dr.Reš

JE katera tu pri Dr.Rešu? Kakšne so trenutne čakalne dobe? Še vedno vstavi dva zarodka?

Čakalne dobe so zelo kratke, na pregled sem prišla v roku 1-2 tedna, v postopek,če imaš vse izvide pa greš lahko že z naslednjo M. Ni pa nič v vatko zavito, pogovori so odkriti in realni, direktni….kar marsikomu ni všeč. No,to so moje izkušnje.
Lp

o, hvala, super za info. Vem,da je direkten, samo v MB so predolge dobe..ne vem,če bom lahko čakala tako dolgo 🙁

novaa… srečno!

Hvala…zelo si prijazna 🙂

Nova, kako si, si se že naročila pri dr.Rešu? Jaz imam pri njem prvi pregled na sredini maja 2014 . Joj sem že neučakana, hkrati pa zelo preplašena. Je še katera ki gre oz. ki se odloča, da bo šla?

V torek pokličem, če ne pride jutri menstruacija. Kdaj si se pa naročila,da si dobila datum sredi maja? Ker meni so po emailu reki,da je čakalna doba cca tri tedne? Si prav prosila za Dr.REša ali si dodeljena h kateremu od njegovih doktorjev?

Klicala sem v začetku aprila in so mi dali datum na sredini aprila, pa sem prosila, če lahko en mesec kasneje in me je vprašala kdaj pričakujem menstruacijo in mi je dala datum. Je rekla, da ni pomembno ali pridem med ovulacijo, pomembno je, da ni menstruacije. Sem pa dodeljena k dr.Rešu.

Saj jaz bom tudi prosila za majski termin,da ta ciklus opravim še hormonske teste. Grem kar s papirji tja, in upam na avgustovski postopek. Pri nama je problem slab spermiogram, tako da upam,da bo šlo hitro 😀 Kaj je pa problem pri vama? Upam,da bova približno isti čas za postopek, bi mi prav prišla “družba” za spodbujanje 😉

Pri nama sem jaz problem. Imam endometriozo.
Mislim, da bova pred avgustom že na vrsti. Če bova imeli vse izvide, mogoče že kar junija.
Tudi meni bi zelo prav prišla družba za spodbujanje.

Bi ti pisala na zasebni mejl, če smem?

Ja,seveda…[email protected]

me not blond

tudi jaz imam endometriozo in sem v postopku v Postojni. Kaj tebi so endometriozo operirali? Jaz imam za seboj že dva neuspešna transferja, zarodek kljub dobri kvaliteti- po mnenju embriologa se ne vgnezdi. Lahko če želiš tudi zasebno poklepetamo o tej endometriozi in si izmenjamo izkušnje. Lahko mi pišeš tudi na mail če želiš [email protected]

Haj,
tudi jaz imam pregled pri dr. Rešu 28.4. in srčno upam, da bom šla v postopek še pred julijem, ko on ne dela.

Pozdravljena Reni36,

sigurno boš prišla še pred julijem na vrsto, sploh če poznaš razlog zakaj ne zanosiš. Drugače te pa zna poslati še na kakšen pregled kam.

Možnosti imaš,če boš imela s seboj vse izvide – tudi hormonske.

Ni nujno, da imaš vse izvide, dovolj je, če veš zakaj ti ne uspe zanosit. Pri meni je bila ugotovljena endometrioza in sem prišla v postopek brez drugih pregledov in hormonskih testov.

A vidiš,to pa nisem vedela. Ker vse, s katerimi sem se pogovarjala, so morale naresti hormonske teste. Pri nama je problem on, pa moram ravno tako na teste…

Jaz imam endometriozo in sem pri Rešu že zanosila leta 2010.
Ko sem pregledovala svojo prejšnjo dokumentacijo sedaj vidim, da mi manjka test krvi, ki ga delaš 4. dan menstruacije FSH, LH, Prolaktin, tako da po moje maja ne bom šla v postopek, če bo hotel še ta test imeti 🙁 (a to je hormonski test?)
Za junija pa nisem sigurna, ker bi nosečnosti test imela v juliju. Sem klicala v Dravlje kako je za junij, pa je rekla sestra, da načeloma dela v juniju transferje, da saj se bom vse zmenila v ponedeljek. Oh, kje je ponedeljek,……

nova 36

Če si za bi si lahko kaj dopisovali preko mejlov, se mi zdi, da je lažje. Vsaj zame.

Sem mislila na Reni36 🙂

New Report

Close