Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr. Reš

dr. Reš

Ali je dr. Reš tudi do vas kdaj nestrpen?
Pri meni je vedno bolj; vedno hiti, komaj kaj pove sam od sebe; če ga kaj vprašam, me pogosto celo “zabije”. Za oba si je vzel res čas samo prvič, potem pa naju je začel kar na en dva tri odslavljati. Tako, da ga skoraj nič več ne upam vprašati, ker mi daje občutek, da nimam pojma, in da me stvari, ki se ne nanašajo na “zdaj in tukaj”, sploh ne smejo zanimati. Kot da ne bi vedel, kako nove in težke stvari so to za nas? In da pač nismo diplomirali iz ginekologije in neplodnosti…
Pa tako ga spoštujem, ker vem, da je garač in vem, da nam želi samo najbolje.
Saj se zavedam, da sva midva le en par od množice in da je verjetno že sit ponavljanja enih in istih stvari… A vendar: samo drugačen ton, kakšna spodbudna beseda in malo več razumevanja za vprašanja – nič drugega si ne želim.
Sicer pa mu želim samo najboljše in sem mu hvaležna, ker nam pomaga.
In ko nama bo uspelo, bo v najinih mislih na častnerm mestu.

Jona

Nekaj piše tudi tule

Nataša

Se strinajm,da si prvi razgovor vzame veliko časa,da razloži vse kar nas zanima in še več.takrat mu tudi že sestra za par na prvem razgovoru rezervira kar približno dve uri.On ima res določen sistem in svoj način,včasih res tudi kakšno pripomne,vendar je kdaj tudi bolje kaj preslišati….
Ni pa bil nikoli neprijazen,sploh pa na transferjih in punkciji,takrat sva imela priložnos,da ga tudi kaj vprašava…
Midva sva ga sprejela takšnega kot je in se nemalokrat tudi nasmejeva na njegov račun,ker ima kdaj tako vzvišen način,bi rekla skoraj kot en strog očka…skratka navaditi se ga moraš in pol je kul.

katja

Je res, kakor pravi Katja,
eni ga hvalijo, eni ne morejo prenesti njegovega načina;
midva sva ga komaj, po četrtem, neuspelem poskusu pa je počilo,
sva naredila pavzo, šla skoraj na poti proti potencialni posvojitvi po vsem
hudem, predvsem pri ženi,
potem pa sva šla “probat” še v Maribor ( dr. Vlaisavljevič),
pa je tam bilo kot dan in noč proti Rešu;
profesionalen odnos, vse umirjeno, sicer vrsta, ampak vse v miru, na pogled bistveno čistejše, urejeno,…
in sva dobila dva srčka,…

New Report

Close