Najdi forum

Dr. Pusenjak

Spoštovani

zanima me kdo je zavzel mesto najboljšega ginekologa in strokovnjaka v Sloveniji po smrti dr. Pušenjaka ? On naj bi bil oz. je bil najboljši ginekolog od vsehi, sem bila pri njemu par let nazaj in je že kar na prvem pregledu našel rešitev za moj problem po tem ko sem obiskala nešteto ginekologov takih in drugačnih, vse mi je povedal, predpisal ustrezna zdravila in me rešil muk, prej živ bog ni vedel kaj bi z mano.

Zelo sem žalostna da nas je zapustil, neverjetno kakšen strokovnjak na svojem področju od človeka oz. zdravnika je bil!

Torej, kdo je zdaj na ,,njegovem” mestu ? Nujno bi potrebovala enega takega strokovnjaka kot je bil on za moje težave ki se vlečejo in ponovno noben ne ve kaj bi naredil. Pa ne samo da je strokovnjak ampak na prvem mestu topla oseba ki te ne smatra za še eno številko v nizu in te odslovi po 5 min.

Najlepsa hvala za odgovore! Lep večer

Odgovor na objavo uporabnika
Mm757, 16.02.2026 ob 23:33

Spoštovani

zanima me kdo je zavzel mesto najboljšega ginekologa in strokovnjaka v Sloveniji po smrti dr. Pušenjaka ? On naj bi bil oz. je bil najboljši ginekolog od vsehi, sem bila pri njemu par let nazaj in je že kar na prvem pregledu našel rešitev za moj problem po tem ko sem obiskala nešteto ginekologov takih in drugačnih, vse mi je povedal, predpisal ustrezna zdravila in me rešil muk, prej živ bog ni vedel kaj bi z mano.

Zelo sem žalostna da nas je zapustil, neverjetno kakšen strokovnjak na svojem področju od človeka oz. zdravnika je bil!

Torej, kdo je zdaj na ,,njegovem” mestu ? Nujno bi potrebovala enega takega strokovnjaka kot je bil on za moje težave ki se vlečejo in ponovno noben ne ve kaj bi naredil. Pa ne samo da je strokovnjak ampak na prvem mestu topla oseba ki te ne smatra za še eno številko v nizu in te odslovi po 5 min.

Najlepsa hvala za odgovore! Lep večer

Najlepša hvala za te lepe in prijazne besede o našem dr Pušenjaku.

Nihče nikoli ne nadomesti človeka, ki odide, vsaj v človeškem smislu ne.

V poklicnem pa se vsi trudimo po svojih najboljših močeh in delamo naprej v ambulantah, kjer je delal tudi on. V zasebni amb MCCZ delam jaz, ki sem tudi prevzela večji del odgovarjanj na MON.

Sporočite, če vam lahko bolj natančno pomagam. lep pozdrav, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

Spoštovani,

hvala vam za odgovor. Imate mogoče kakšen kontakt oz. telefonsko kjer bi vam lahko opisala svoji težavo in v primeru da vidite možnost rešitve bi prišla k vam na pregled. Hvala lp Maja

New Report

Close