Najdi forum

dr. Pušenjak

Pozdravljene,
prosim za informacijo kje dela dr. Pušenjak in če imate mogoče tel. št. njegove ordinacije?
Hvala, E.

Zdravstveni zavod Dravlje, ob torkih. Njihova tel. št. je 051/321 224

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p554391.png[/img][/url] [url=http://lilypie.com][img]http://by.lilypie.com/50Izp2/.png[/img][/url]

A on dela samo ob torkih?

Jaz sem na to številko klicala, pa so me naročili v četrtek. A pol mogoče katera ve h komu še naročajo na tej številki?

a to si boš izbrala njega za svojega ginekologa ali samo za kakšen dodatni pregled??

Če to slučajno sprašuješ mene… jaz sem se samo za NS prijavla.

V Dravljah opravlja samoplačniške preglede z UZ (NS in morfologija). Drugače dela v porodnišnici.

Aha, tam pa ima najbrž vse zasedeno…

Pušenjak dela vsaj na 3 koncih: v Leonišču redne preventivne preglede in vodenje nosečnosti, patološko amb v porodnišnici in v ZC Dravlje, kjer opravlja merjenje NS, možganskih pretokov, morfo in še kaj. Kako in kaj se da k njemu naročit, sicer ne vem, ni pa še zdaleč ne edini v redu ginekolog oz. ni edini, h komur se npr. v Leonišču “splača” vpisat. Je kar precej zelo v redu zdravnic in zdravnikov, ki so bistveno manj zasedeni in obremnjeni, pa nič slabši, kot on, le da si lažje vzamejo malo več časa za vsako pacientko, kot on, ki je na 5 koncev razpet. Samo v premislek.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Ja, kolikor vem, on dela le ob torkih v Dravljah.
Tam dela še dr.Reševa, h kateri raje ne, jih je imelo že več slabe izkušnje, pa vsaj še ena, ne vem priimka.
Vtipkaj v iskalnik Dravlje, Dravljah, pa boš ziher dobila ven priimke.

Sicer pa jih pokliči in vprašaj za h kateremu zdravniku si naročena!
Pušenjak dela poleg omenjenih lokacij še v Ginekološkem centru na Celovški a tam ne opravlja NS:

Kdaj pa počiva???

Poleg vsega dela, še odgovori na MON. Kapo dol!

Punce, dr. Pušenjak je car. On nikoli ne počiva. Iz lastne izkušnje in iz izkušenj kolegic, ki so bile pri njemu na pregledih vam povem, da ni boljšega ginekologa. Pravi strokovnjak je. In tudi pravijo, da naredi najobljši CR v Sloveniji.

Itak, da je res car. Zato pa jaz sem bila prvič in grem tudi drugič k njem na nuhalno in prav tako še na morfologijo v 2o tednu. jaz si rečem, če naš Puško ne bo videl, da je kaj narobe, potem ne bo nobeden.

Ženske, tako pretiravate, da je že prav neznosno! Saj je v redu človek, ni pa noben car, ima svoje zelo očitne slabe dneve. Na dobre dneve je zelo v redu, ko ima slabe, je tečen in včasih grdo zajedljiv, kot se tudi na forumu lepo razbere. Še zdaleč ni edini dober zdravnik v lj-porodnišnici. Meni je morfologijo naredil v 5 minutah brez ene besede komentarja. Bila sem naravnost šokirana in sem jo ponovila samoplačniško, ker dvomim, da lahko kdo v 5 minutah plod natančno pregleda. Dobro, da sem jo, ker na srčku ni bilo vse jasno in so hčerko kasneje gledali še kardiologi. K sreči je bilo na koncu vse v redu , ostala je majčkena luknjica v srčku, ki se bo zaprla do 3. leta. Lepo je, da se nekoga, ki se trudi pohvali, ni pa fer do drugih, ki se prav tako trudijo in dajejo vse od sebe da se jih ne opazi. Kar nekaj Puišenjakovih kolegov in kolegic je takih – vrhunskih strokovnjakov in zelo toplo človeških.

Sicer nisem pacientka dr. Pušenjaka, da bi ga zagovarjala zaradi tega, ampak vseeno, glede na povedano, a ne bi bilo bolje, če za napako na srčku sploh ne bi vedela?? Strah in stres ob misli, da je s plodom kaj narobe…Ne vem, če je to res tako dobro. Ne razumem. Še dobro, da si naredila morfol. v drugo. Zakaj že?? Saj si prav tako rodila otročka s srčno napako (ki se bo hvala bogu sama sanirala), kot če ne bi naredila druge morfologije. Verjetno je dr. Pušenjak to videl, precenil, in bil tiho, da vas ne bi po nepotrebnem vznemirjal.
Mislim, hvala bogu za take ginekologe, ki znajo oceniti, kaj res povedati in česa ne. Mislim, mi nevedneži pa verjamemo, da moremo res čisto vse, do zadnje potankosti vedeti, kaj se dogaja z našim plodom, čeprav s temi podatki potem sploh ne znamo racionalno ravnati (večina sploh ne ve, kaj določeni latinski izrazi pomenijo), in delamo paniko in s tem prav tako škodimo plodu.

Živjo

Jaz njemu zaupam. Ni moj ginekolog, je pa ginekolog za drugo mnenje. Vedno bom šla k knjemu in preverila stanje.
To da je včasih zajedljiv pa verjamem. Saj ni robot, je človek. AMpak vedno ima še veliko mero spoštovanja, nikoli ne rata nesramen.

Jaz sem imela nuhalno pri njemu(v prvi nosečnosti). Redkobeseden, vendar natančen. In ko je rekel, da je vse ok, bi najraje skočila v luft, ker mu verjamem. Vem, da se lahko zmoti, ampak pač imam občutek, da najmanjkrat od vseh.

Človek ki dela na toliko področjih, se mi zdi izkušen. Sama strokovnost včasih ni dovolj, zdi se mi da ga ni človeka, ki bi naredil toliko ultrazvokov in se pogovarjal s tolikimi nosečnicami kot on. In zato mu zaupam.

Pomp okrog dr. Pušenjaka se zdi pa tudi meni že rahlo pretiran, ne zato, ker ne bi bil res dober ginekolog, ampak predvsem zato, ker se ob njem spregleda celo četico izvrstnih strokovnjakov, ki se ravno tako trudijo, samo po forumih se jih pač ne opazi.
Predvsem na GK LJ, kjer sem imela IVF postopek, sem videla, da se res prav vsi max. trudijo, čeprav je res malo zoprno to, da imaš na vsakem UZ drugega gin., pa po drugi strani lahko primerjaš med njimi in vsaj zase lahko rečem, da nimam pripomb čez nobenega. Po eni strani pa je morda tudi prednost, če te pregleda več gin., saj če bi eden kaj spregledal, bi drugi morda opazil.
Z možem sva hodila k dr. Drobniču in vsaj zase lahko rečem tudi, kapo dol.
Lani se je celo zavzel zame, ko sem imela neke težave, pa je bilo med dopusti, bil je edini, ki je še delal, sem se kar zgrozila, ko sem prišla tja. Čakalo ga je vsaj trideset žensk, pa me je kljub temu sprejel preko vrste, pregledal, napisal napotnico, da so mi opravili še isti dan poseg, ki me je rešil hudih bolečin.
Pa ga ne poznam osebno, nobene podkupnine ni nikoli dobil od mene, je pač dober ginekolog in očitno tudi človek.

No jaz sem zvedela da ta super dr. Pušenjak dela v četrtek, ko sem naročena na nuhalno, tak da sem zgleda padla k njemu.

Ker imam sama super ginekologa (dr. Handžar) bom zdaj videla kak zgleda še pregled pri Pušenjaku.

No vam bom poročala, kak zgleda ob 19. 30 zvečer. Upam da ne bo preveč utrujen in siten :))))

Se pišemo!

Drage moje forumovke
samo vse skupaj si želimo lahko, da bi bilo veliko več takih “Pušenjakov”,zelo veliko naredi zato, da ginekologija ni več tabu, da vsaka nosečnica in ženska ve, kaj se dogaja z njenim telesom in zna pravilno predvideti tveganja. Zelo sem vesela, da lahko prebiram forum vsak dan.
Lp Sanika

Drage moje, zdravniki so samo ljudje, bogove v belem jih delate same. Nekateri pač ne morete/jo verjeti v zdravstvo drugače, kot da si predstavljajo ‘dobre bogove’ in ‘bogove zla’. In če nekdo morda nečesa ni videl na UZ (kar je mogoče tudi pri najvecjih strokovnjakih in to poudarja tudi omenjeni dr.P sam, saj je UZ precej subjektivna preiskava), potem je to GOTOVO naredil namenoma, ker je hotel samo dobro… Če bi se to npr. zgodilo kakšnemu G, ki ima drugačen sloves, bi bil pa to pač še en dokaz njihovega pocarstva.

Se strinjam, dober ginekolog. Krasno, da je takole vsem na voljo prek neta. To, da ga nekatera vprašanja vidno razživcirajo, dokazuje, da je samo človek. Toda…

Kot da je CR sladoled.

A ne bi bilo bolje – ne! Ne bi bilo bolje, ker so nekaj tednov govorili najprej o operaciji pred porodom, nato pa o takojšnji operaciji po porodu. Ker je hčerka proti pričakovanju ohranjala raven kisika in ni imela zapletov, so operacijo najprej 2 x odložili, nato pa preklicali. Ob porodu je bila pripravljena ekipa, ki bi ji rešila življenje – če napake ne bi odkrili, bi bilo po porodu prepozno.

Naj ne zgleda, kot da Puešnjak ni v redu, ni sposoben ali strokoven. Nikakor! Ampak ni car in ni polbog, ne reši vsega, čim nekoga vidi, ko včasih berem po forumih se mi zdi, da ga ženske samo vidite in vam že odleže – blagor vam, če je tako izi. Nekajkrat sem ga srečala kot nadomestnega zdravnika, vedno je bil fair, ampak nič bolj in nič manj kot Zorn, Drobnič, Novakova, Pretnarjeva, Meglič, Štolfa in še četa drugih. Samo to sem hotela ob tej skoraj že maniji dodat. Je čist v redu človek in zdravnik, ne pa čarovnik.

New Report

Close