Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja dr. Porenta – ZD Vič

dr. Porenta – ZD Vič

Pozdravljene,
moram izbrati pediatra in me zanima kaj menite glede dr. Vlaste Porenta v ZD Vič, a jo priporočate ali pa katerega drugega pediatra, lahko tudi v drugem ZD v LJ?
Hvala.

Mi smo pri Porenti in smo zadovoljni. Edino kar me je na začetku motilo je to, da naredi včasih preveliko paniko kaj vse bi lahko bilo narobe, ampak po drugi strani je pa to čist fino, ker jo res skrbi da ne bi bilo karkoli narobe z otročkom. Včasih je malo moteče edino to, da je potrbno čakat čeprav si naročen na uro (sploh če je otrok bolan). Moja otroka gresta zelo rada k zdravniku. Je pa drugače ona zelo dobra alergologinja.
Lp in upam da sem kaj pripomogla k lažji odločitvi.

Mi smo pri Porenti in sem zelo zadovoljna. Edino, kar me v zadnjem času moti je, da če te vzamejo na hitro in ima ona načeloma zdrave otroke, potem ti otroka pogleda njena učenka (ime sem pozabila), katera pa mi ni všeč. Zoprno je, ker gre potem ona skoraj vedno po Porento, da postavi diagnozo in moraš še enkrat vse povedat in pa ta mlada zdravnica skoraj vedno zabluzi pri odmerjanju zdravil (napačno zdravilo napiše in odmerek).

Tako, da jaz sem čisto alergična, če pride ta mlada. Pa vedno ti da tamlada občutek, da nimaš pojma, da ona je pa zdravnica. Jaz ob tem dobim pike (sem na njeno žalost iz zdravniške familije).

Porenta je pa res ena a zdravnica. Na žalost je takih malo.

Tudi jaz imam zelo dobro mnenje o Dr.Porenti,samo pripravi se na dooolgo čakanje,ne glede na naročeno uro!!

Je pač tako,da se vsakemu otroku izredno posveti,tudi če ima že polno za tisti dan,te še vzame…,če je otrok seveda bolan.

V povprečju jaz vedno čakam od 1 ure pa do dveh ur!!!

Super zdravnica jaz ti jo toplo priporočam.Res ima vedno gnečo ampak tko pač je, če je zdravnica ok. recimo dr. Hočevarjeva je recimo nima.Enkrat smo bili pri dr. Hočevarjevi in nikoli več ne gremo.Naš malček je imel po vratu zelo suho kožo pordelo sredipoletja in je rekla, da so to gljivice vsaj zdi se ji tako in nam je dala kremo za mazat.
No mene s tem ni prepričala tko da smo počakali par dni, da je prišla dr. Porenta z dopusta in je pregledala našga malčka in diagnoza je bila alerija na pot.

Lp Tina

Mi mamo Porento in smo zelo zelo zadovoljni. Priporočena nam je bila s strani enega od šefov Pediatrične klinike. Me pa čudi, da sploh še sprejema nove paciente. Maš srečo.

Je res dobra zdravnica, pedantna, skrbna, prijetna… Morda je njena najboljša kvaliteta komunikacija – z otrokom in s starši.
Sicer pa – če boš malo pobrskala tudi po tem forumu boš videla, da se je o njej že večkrat govorilo, vedno pa v superlativih… Sicer pa enako velja za skoraj vse pediatre v tem ZD

Tudi Tratarjeva je odlična! Nikoli ne čakamo dolgo in vedno si vzame čas za pogovor.

Super!Res rojena za pediatra!

New Report

Close