Najdi forum

dr. Pirnat

Prosila bi za naslov dr. Pirnata. Saj je iz Ljubljane, ne?

Aja, pa še telefonsko, če jio kdo ima. Hvala

DR. PIRNAT D.O.O.
CELOVŠKA CESTA 106 (01) 519 35 54

Ne priporočam ti ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tudi jaz ti ga ne priporočam

kaj si imela tudi ti osebno z njim slabe izkušnje? Piši mi

In zakaj ne? A ste hujšale pri njemu?

lp

Tudi mene zanima, zakaj mi ga ne priporočata. Prosim, opišita mi vajini izkušnji. Zadnjič so ga punce na forumu hvalile…

Ja jaz sem hujšala pri njemu in sedaj ko je že toliko časa mimo sem ugotovila, da sploh ni nevem kaj!! Res, da sem shujšala 10 kg in jih tudi obdržujem, vendar glede na to koliko denarja sem tam pustila bi se lahko ta človek malo lepše obnaša.
Ful te žali in non stop ti vsiljuje tiste njegove lipolize, čež da POTEM SHUJŠAŠ TOČNO TAM KAMOR HOČEŠ IN DA ČE NE HODIŠ K NJEMU PO TISTO, NEVEM TOČNO KAJ TI DAJE NA DOLOČENE DELE TELESA, SE POTEM LAŽE DRŽIŠ DIETE.! Vse skupaj je eno veliko zavajanje. ko sem se po tekem dopustu zredila, sem šla sama na to dieto, brez njegovih lipoliz in pikov.. in sem se počutila fenomenalno in shujšala sem tm kjer sem imela preveč! Potrebna je samo motivacija!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lady, a držala si se te njegove diete, ki je bila že enkrat objavljena na forumu (precej stroga)? Mislim takrat, ko si se je držala sama. V koliko časa si izgubila 10 kg?

Živjo! Jaz sem tud hujšala pri dr. Pirnatu, ampak vam povem, da po določenem času se telo navadi na tako majhen vnos, da pol ne smeš nič več jest. Pa mleka sem bila čisto naveličana. Meni je rekel naj pijem tisto z 0,5% maščobe in sem se tega tudi držala, shujšala pa sem 15 kg v enem mesecu, kar je blazno nezdravo in končno sem to tudi ugotovila, tako da se sedaj zdravo prehranjujem in vam povem, da je veliko bolje. Človek je tako sit, hujša, je dobre volje, pa še privoščim si kaj sladkega. Pa pojte kaj v fitness, ne samo na aerobiko, ker v bistvu ne pomaga nič. Lep pozdrav z zasnežene Ljubljane!

Živjo!

Vprašala sem te zato, ker sem tudi sama hujšala pri njemu. Nikoli me ni nadiral ali karkoli vsiljeval.

lp

New Report

Close