Dr.Mrgole Albert in njegova soproga
Nekajkrat sem zasledila o tem dr.Mrgoletu,ki je strokovnjak za odnose še posebej z otroci(najstniki).
Vidim,da ima razne delavnice.Pa me zanimajo izkušnje.Je kdo že bil udeležen teh delavnic.Sicer predstavljeno je lepo in oba mi delujeta tako človeška,sproščena in polna izkušenj.
Polno je nekih strokovnjakov,ki so polni ene teorije a sami nimajo otrok ali so le ti še majhni…..
Doma imava tri najstnike.Saj so fanje ok.vendar se jaz včasih počutim,kot da sem na neki misiji nemogoče.Včasih ne veš od kot bo kaj “priletelo”…..ta zaljubljen,en ključe zgubil,tretji nujno rabi ravno te superge (za ubut pri tem mrazu)……na trenutke mi zmanjkuje potrpežljivosti in bi rada to pri sebi izboljšala.Pa ne zdaj,da nergam ampak mislim,da bi lahko kaj izpeljala bolj umirjeno(politično)..
Vaše mnenje,izkušnje bi mi prav prišle.
Hvala !
dobiš ogromno idej kako ravnati. povejo ti, da je vse normalno, da ti popuščajo živci, da pa vedno vedno mraš ohraniti mirno kao, vsaj na zunaj, glav..da jim nikoli ne smeš reči ne… in podata primere…
se mi zdi, da kar delujejo, če si take vrste človek da marikaj lahko preneseš, da se kontroliraš na ful…potme ti uspe vzgojiti ok odraslega… če pa se ne znaš kontrolirat ti tudi delavnice ne bojo pomagale. iamtea tudi individualno svetvanje…meni sta ok.