Dr. Mithat Handžar v Kranju
A ga katera pozna? Jaz sem nova priseljenka v te konce, pa sem si mogla tudi novega ginekologa najt. Edini, ki je sprejemal pacientke je bil dr. Handžar.
Edini pregled, ki sem ga imela pri njem (še nenoseča) je bil vredu (me je pregledal v prafaktorje).
Zanima me, če je katera njegova pacientka in kakšna so vaša mnenja o njem?
Se mi zdi, da je za nosečnico ful pomembno, da ma dobrega ginekologa.
Lep dan, Helena
Najboljšo prijateljico in njeno hčerko je rešil na porodu. Tudi kasneje pri naslednjih dveh porodih ji je dobesedno rešil življenje. Sama sem bila pri njem 2 x in nimam pripomb, razen da zna biti včasih ne preveč nežen, če nekaj pregleduje, pa ne more povsem razčistit. Drugače pa je strokoven in tudi o odnosu še nisem slišala pripomb.
Gregorač meni ni všeč, grob ko xxxx, je pa to stvar vsakega posameznika. Jaz načeloma nisem občutljiva, ampak pri njem se mi je zdelo, da mi bo kaj na živo en potegnu :((
Pozdravljene!
Tudi jaz bi pohvalila Urha. Ga sicer nisem še nikoli srečala, ampak sva govorila po telefonu in ker se mi je zdaj v 32 tednu nekaj kompliciralo mi je na vsa moja vprašanja potrpežljivo in izčrpno odgovoril. Tako me je zelo pomiril. Če je takšen tudi v ordinaciji, potem bi ga jaz izbrala takoj.
Lp
lenca, 05.07.2007 ob 12:39
A ga katera pozna? Jaz sem nova priseljenka v te konce, pa sem si mogla tudi novega ginekologa najt. Edini, ki je sprejemal pacientke je bil dr. Handžar.
Edini pregled, ki sem ga imela pri njem (še nenoseča) je bil vredu (me je pregledal v prafaktorje).
Zanima me, če je katera njegova pacientka in kakšna so vaša mnenja o njem?
Se mi zdi, da je za nosečnico ful pomembno, da ma dobrega ginekologa.
Lep dan, Helena