Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr. Miloševič

dr. Miloševič

Lp,

zanima me, če ima katera izkušnje z dr. Miloševič, ki dela v ZD Koper.

Hvala vsem.

Pozdrav Klara.
Samo ena na račun Miloševiča.: Nekoč je bil dežurni ponoči v Bolnici Izola. Pacijentka je tožila celo noč radi bolečin. Bili so popadki. Ko se je odvzval na klic, jo je pogledal, povedala mu je da ima tudi vročino. On pa na to : “Saj je samo blaga viroza, kaj ne morete potrpeti!” Ta pacijentka je naslednji dan rodila punčko v še ne šestem mesecu nosečnosti. Kakšen strokovnjak je ta Miloševič, a ne?

Pozdravljena Klara !
Kar nekaj časa sem hodila k Dr.Miloševiču in tudi všeč mi je bil. Vendar sem kasneje zamenjala mnenje (zaradi slabe izkušnje) in seveda zamenjala njega. Nikoli več ga nočem videti. Ne bom razlagala, kaj se mi je zgodilo, vendar ti ga odsvetujem, še posebno, če načrtuješ nosečnost.
Lep pozdrav in srečno !
Tina

Točno tako kot si napisal. Sem jaz ležala v bolnici zraven te boge reve, ki se je cele noči mučila jaz sem jo pa z mokro cunjo močila, dr. Miloševič je pa samo stal nad posteljo in jedel bonbone in govoril ja punca boste morala potrpeti to je samo viroza, upal se pa ni nič narediti dokler ni prišla dr. Guzejeva zakaj je sploh dežuren, če ne ve kaj je ženskam. Jaz ga sploh ne bi več dala za dežurstvo, tako mi je šel na živce, da bi ga tako počila, da bi letel do obale……. Sploh si ne zasluži, da mu piše dr. Tako, da točno vem kako je potekala in ravno pred 3 dnevi sem se slišala z to mamico, ki je tako hitro rodila, so še kar v LJ in pravi, da morata biti še 1 mesec tamala je pa uredu…….
No kaj je vedel ta k….. Miloševič NIČ………
Boljše bi bilo, da je šel domov spati kaj ne?
lp, DorotejaSlavko je pisal/pisala:
>
> Pozdrav Klara.
> Samo ena na račun Miloševiča.: Nekoč je bil dežurni ponoči v
> Bolnici Izola. Pacijentka je tožila celo noč radi bolečin.
> Bili so popadki. Ko se je odvzval na klic, jo je pogledal,
> povedala mu je da ima tudi vročino. On pa na to : “Saj je
> samo blaga viroza, kaj ne morete potrpeti!” Ta pacijentka je
> naslednji dan rodila punčko v še ne šestem mesecu nosečnosti.
> Kakšen strokovnjak je ta Miloševič, a ne?

New Report

Close