Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr. Merlo

dr. Merlo

POZDRAVLJENE,

ALI JE MOGOČE KATRI OD VAS USPELO ZANOSTI PRI DR. MERLU, DA JE VSE OPRVIL SAM: PUNKCIJO, TRANSFER?
SAMA SEM NAMREČ PRED ENIM LETOM ZAMENJALA GKL ZA POSTOJNO, KER SE TAM POČUTIM BOLJ SPROŠČENO. ZAENKRAT SVA Z DR. MERLOM USPELA OPRAVITI EN POSTOPEK ICSI S POMOČJO KLOMIFENA, ŽAL NEUSPEŠNO, SAJ SEM 19.DAN PO TRANSFERJU DOBILA MENS.

LP,

ŽELVA – KER GRE PRI NAS RES VSE BOLJ POČASI

Želva, on zelo redko dela postopke. Si kar malo izbere pacientke. Jaz sem bila njegova, pa sem na koncu pristala pri Rešu. Ne zaradi njega samega ampak zaradi tega, ker mi je zjutraj lažje hoditi na ultrazvok k Rešu. Je pa res, da takrat Merlo še ni imel svoje ginekološke ambulante. Po moje je sedaj bolje.

Želva, smo mogoče v Postojni pred postopkom klepetali, ko smo do zadnjega čakali?

LP Nejka

Zdravo, Nejka

Mislim, da nisva klepetali.
Jaz sem si dr. Merla izbrala, ker mi je najbolj simpatičen ( kar za dr. Reša ne morem reči). Na GKLJ sem imela že kar nekaj neuspelih poskusov, doživela sem tudi hudo hiperstimulacijo in končala na urgenci.Postojna me nekako pomirja, pa čeprav se moram pripeljati z Gorenjsega konca.Me je pa zanimalo koliko izkušenj ima dr. Merlo s punkcijami in transferji. No, pri meni je zelo lepo izvedel zadevo.Prav tako mi je všeč, ker dela s klomifenom, saj jaz na gonotrope reagiram hiperstimulativno.

Bila bi vesela, če bi mi še katera napisala izkušnje z dr. Merlom.

Lp,
Želva

Pa še nekaj sem pozabiala: kaj je sedaj s 6-imi postopki, zadaj sta pa e 2 meseca mimo pa nič. Namreč jaz sem ena izmed tistih, ki so že porabile tiste 4 postopke.

lp

Jaz sem bila pri dr. Merlu. Žal neuspešno v vseh postopkih, sedaj sem noseča naravno (alternativna medicina, sem že pisala…)… Je pa super, strokoven in zadevo je vedno opravil 100%. Malo mu včasih zmanjka časa za pogovor, ampak to moraš vzeti v zakup.Srečno!

Sem pacientka dr. Merla od prvih znakov težav naprej. Pri njem sem opravila vse preiskave (HSG, laparoskopija, krvne preiskave, mož spermiogram..) in tudi postopke.
Tretji je bil uspešen in imamo 2 letno hčerko, vodil pa je tudi mojo nosečnost in porod.
Sedaj smo v postopkih za drugega otroka, žal zaenkrat brez uspeha.
Verjetno ni treba posebej posebej povdarjat, da sem z njim zelo zadovoljna, z eno besedo je zlat človek.
Kar pogumno, slej ko prej bo uspelo. LP

Pa še to, v zadnjem postopku sem med čakanjem na uz govorila z dvema pacientkama, ki sta bili tudi v boju za drugega otroka.

Hvala za informacije. Dr. Merlo je res zelo v redu človek in upam, da nama bo enkrat uspelo. Stara sem že 38 let,za zanositev se trudiva z možem že 7 let. Toda ko prebiram forum dobim spet voljo za naprej. Mogoče pa bom tudi jaz lahko enkrat napisala, da pestujem najlepšega dojenčka na svetu.

lp vsem

New Report

Close