Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr. Marta Dobnikar

dr. Marta Dobnikar

Mi lahko poveste kakšna je ta zdravnica, seveda, če ste njen pacient/ka. Za vse informacije se lepo zahvaljujem!

Prijazna, urejena ambulanta, v glavnem-se splača

Tudi mene zanima. Sicer, sem že prestavila k njej karton. Me pa zanima, če se zavzame za pacieta. Namreč meni neko diagnozo odkrivajo že nekaj časa in me pošiljajo gor pa dol. Zdravijo samo posledico pri vzroku pa niso začel, sicer sem moji prejšni nekajkrat omenila pa je preslišala. Zato me zanima, če taka da bi poslušala tudi pacienta in potem napotila k specialistu?

Ta doktorca ni vredna pu kurca kot če bi govoril steni, samo beži od nje.

Budnik, si njen pacjent, da jo kritiziras? Kaj ti ni všeč pri njej? Namrec tudi jaz sem razmisljal o prestavljanja kartona k njej.

Hey, I’ve just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!

>> minecraftcodes.me

Pozdravljeni,

ravno zato, ker se zdravnik ni zavzemal za moje zdravje, ker mi je samo predpisoval zdravila ne pa odkrival vzroka, sem pristala na več vrstah tablet. Ko sem prestavila karton k dr. Dobnikarjevi, se je moje zdravje občutno poboljšalo, sedaj živim normalno življenje in jem sam eno vrsto zdravil, vendar bomo tudi te sčasoma ukinili…..in to zato ker je dr. Marta odkrila vzrok. Ne ni odkrila vzroka, pogovarja se s pacientom in se pravilno odloči.

Zdravnica paciente obravnava holistično, se pravi celostno in ima izrazit čut za poslušanje pacienta. Poleg vsega je strokovna in kar zanemarljivo, je izredno prijazna. Vse kar lahko rečem je, vse najboljše o njej.

Živjo!

Jaz sem njen pacient že več kot 10 let. Kar se tiče ordinacije, je zelo urejena. Medicinska sestra je zelo prijazna.

Zdravnica je vedno bila pripravljena na pogovor in tudi pri različnih zdravljenjih je pristopila izredno modro. Ni takoj predpisovala tridestih različnih tablet. Samo to kar naj bi potreboval. Tako da ni tipična “komarcialistka”.

Tako da ne vem o čem se drugi pacienti pritožujejo.

lp

Zdravo! Tudi sama sem pacientka pri dr. Dobnikarjevi že vrsto let, zelo zadovoljna z njenim delom, strokovna zelo..vendar sem bila pred kratkim zelo presenečena nad njenim odzivom (reakcijo), ko sem jo prosila, da mi spiše papirologijo za predlog za zdravilišče. Dobila sem občutek, da ji je to naresti skorajda odveč potem malo morje razlogov zakaj bom najverjetneje zavrnjena pa a res ne bi še enkrat premislila ali bi sploh dajale predlog naprej v obravnavo in podobno.
Vse to me je presenetilo oz. skoraj šokiralo saj do sedaj ni bilo nikoli prav nič sporno za moje zdravje z njene strani in ko jaz nisem popustila je spisala predlog. Naj omenim da sem bolnica z rakom dojke in z že enim prebolenim rakom iz otroštva ( rabdomiosarcom ). Ravno zato ker sem vsa leta prej, tudi pred diagnozo bila zelo zelo zadovoljna z dr. Dobnikar, me je takle odziv toliko bolj presenetil..ne vem, je krivo, da sem rekla za toplice ali je mogoče le imela slab dan..kakorkoli, jaz sem vsekakor imela malo bolj posračkan ta dan, ker enostavno nisem pričakovala, da bo zdravnica tako odreagirala. To je le moje mnenje, lp.

Zdravnica je sodelovala pri genociu nad menoj in podala namenoma krivo mnenje. Govorim iz direktnih izkusenj, ki so tudi dokazljive skladno s kopijami mnenja, kjer me je ta probala nareditri norega v kombinaciji z drugimm medicinskim osebjem. Je bila sicer zavedena, a to se ne dela.

Odgovor na objavo uporabnika
pika , 20.08.2005 ob 09:32

Mi lahko poveste kakšna je ta zdravnica, seveda, če ste njen pacient/ka. Za vse informacije se lepo zahvaljujem!

Odgovor na objavo uporabnika
Andrej Zavadlav, 20.07.2021 ob 16:57

Zdravnica je sodelovala pri genociu nad menoj in podala namenoma krivo mnenje. Govorim iz direktnih izkusenj, ki so tudi dokazljive skladno s kopijami mnenja, kjer me je ta probala nareditri norega v kombinaciji z drugimm medicinskim osebjem. Je bila sicer zavedena, a to se ne dela.

Gospa Dr.Marta Dobnikar je zdravnica z dušo in telesom!Je zdravnica,ki zna intuitivno odreagirati,zelo dober diagnostik,človek,ki mu je zdravje sočloveka na prvemu mestu!Skratka je stroga ,nepopustljiva,res pa je,da glede na njeno dolgoletno pot služenja svojemu poslanstvu loči med prevarami in dejanskim stanjem in tudi tu -vsa pohvala in moj srčen poklon njeni drži!Je,človek,zdravnik ,ki je vredna vsega zaupanja in vse bi dala,da bi bila moja zdravnica do mojega poslednjega diha,prav tako njena med.sestra!

Hvala,ker sta prisotni v mojemu življenju!

Odlična zdravnica, zna svetovati, ne dela panike, pri njej sem več kot 10 let.

New Report

Close