Najdi forum

dr. Levak Velenje

Lepo prosim če katera ve. Ali izvaja dr. Levakova v Velenju sedaj že Nuhalno sv? Cena? V prvi nosečnosti sem morala namreč v Domžale

Kolikor jaz vem Levakova nima licence. Vsaj lansko leto je še ni imela, ko sem jaz pričakovala naraščaj. Zelo rada jo pa izmeri “kar tako”.

V Velenju jo imata le Martinova in Kardoševa. Obe sta v zdravstvenem domu.
Cena je bila 12.000 sit. Mislim, da se ni bistveno spremenila.

V bližini je še ginekologinja v Dobrni, sam sem pozabila ime. Dela v sklopu zdravilišča. Opravlja tudi 3D ultrazvok.

Pa še v Slovenjgraški bolnišnici. Tako, da ni potrebe iti kam daleč.

Sem bla 3. julija na pregledu in sem vprašala in mi je pokazala licenco. Tako, da jo sedaj ima.

v Doberni nima licence za nuhalno, je moja ginekologinja, 3D pa ima ja:)

No nekaj sem slišala da naj bi imela, čisto ziher pa nisem bila. Prvič me je kar v Domžale poslala, pojma nimam zakaj čeprav je na drugi strani hodnika Ne vem a Mohorkotova delala

Ja,dr. Levakova ima licenco, je moja osebna gin. Mene je vprašala, če bom šla na nuhalno tja, kot prvič in se rekla da. Šla sem v Domžale.
Še isti dan sem izvedela, da ima licenco tudi Levakova. No, kar naslednji dan sem imela pregled pri njej in mi je ona še enkrat kar sama izmerila- rezultati so bili enaki.
V Domžalah mi je meritev opravila v slabih 5 minutah in sem bila zato zelo razočarana in zaskrbljena. Pri dr. Levakovi je to trajalo dlje, bolj mi je vse razložila – skratka sem zelo zadovoljna z njo.

Tudi jaz hodim k dr. Levakovi, res je krasna, se pa strinjam z ANA***, glede nuhalne pri dr.Strahovi v Domžalah, osebno sem bila zelo razočarana nad njo, čepraj jo druge na forumih zelo hvalijo, meni ni bila všeč. Tako samovšečna, pa ne preveč prijazna.
LP

New Report

Close