Najdi forum

dr. Leon Meglič

Ker sem izgubila že dva otroka v drugi polovici nosečnosti (infekcija zaradi kratkega MV (imela sem korenito konizacijo že pred leti)), bi v naslednji nosečnosti rada prišla do dr. Leona Megliča. Ali katera ve, kako do njega, oz. če ima kakšen mail.

Pozdravček.

pokliči v zd Dravlje in naj te vežejo k njemu.
A v Leonišče si klicala, če je kakšna možnost da sprejme še kako pacientko?

Močno upam, da bo naslednja nosečnost ok.

lp

Hvala za odgovor. Ne, nisem še nikamor poklicala. Sama hodim v zd Dravlje. Sem mislila, da sta tam samo Reš, Reševa in Pušenjak. Saj si mislila ta center?

Pozdravček.

Ja v zd dela.

Evo obe številki pa pokliči- tuki dela privat:

01 510 68 00
051 336 847

Drugače pa dela v leonišču 1x mesečno, samo ne vem če še sprejema pacientke, piši na njihov mail ali pa pokliči (jih boš full težko dobila)

[email protected]
tel. pa ne najdem.

Močno upam, da ti bo uspelo prit do njega. sama sem njegova pacientka že 7 let in ga ne zamenjam, saj se zavzame res za vsako stvar, čeprav ne deluje tako. Veliko sreče ti želim.

lp

Najlepša hvala za pomoč. Imam pa še eno vprašanje in sicer, ali dr. Meglič dela tudi v ambulanti za patološke nosečnosti?

Lep pozdrav.

Mislim da ne, ker sem jaz imela težave in me je poslal k dr. Nataši Tul Mandič (ona je baje na tem področju med najboljšimi).

Tudi jaz sem bila pri dr. Natasi Tul in sem bila zelo zadovoljna, glede Meglica sem pa ze slisala kritike zato sem sla do nje.

dr. Meglič svoje nosečnice ponavadi napoti h kolegom, ki so bolj specializirani za porodništvo.
Načeloma je tudi on ginekolog in porodničar, samo se bolj ukvarja z ginekološkimi zadevami kot z porodništvom.

srečno vsem

New Report

Close